İş Bankası Kültür Yayınları lezzet tutkunlarına şimdi de `İtalyan Mutfağı`nın Kapılarını Aralıyor…

Alışveriş Alışveriş İş Bankası Kültür Yayınları lezzet tutkunlarına şimdi de `İtalyan Mutfağı`nın Kapılarını Aralıyor…

Tarihler: 11 Şubat 2008 Pazartesi ~ 17 Şubat 2008 Pazar

Firma: İş Kültür Yayınları

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 11, 2008 ~ Şub 17, 2008
İş Bankası Kültür Yayınları lezzet tutkunlarına şimdi de “İtalyan Mutfağı”nın Kapılarını Aralıyor…
Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları Yemek Kitapları Serisinin son kitabını lezzet tutkunlarının beğenisine sunuyor. Bir mutfak rehberi niteliği taşıyan seride “Akdeniz Yemekleri” ve “Dünyanın En Güzel Tatlıları” kitaplarının ardından şimdi de İtalyan yiyecek malzemelerini, pişirme tekniklerini üç yüz ayrıntılı tarifle birlikte sunan “İtalyan Mutfağı”nı okuyucuyla buluşturuyor...

İTALYAN MUTFAĞI
Hazırlayan: Carla Capalbo-Jeni Wright-Kate Whiteman-Angela Boggiano
Tamamı renkli fotoğraflı (1400 renkli resim)
Ciltli şömizli, 512 sayfa
KDV dahil fiyatı: 39 YTL

İş Bankası Kültür Yayınları, tanınmış birer aşçı ve yazar olan Carla Capalbo, Jeni Wright, Kate Whiteman ve Angela Boggiano’un kaleminden “İtalyan Mutfağı” ile lezzet tutkunlarına İtalya’ya özgü malzemeleri ve bu malzemelerin tarihleri ve tipik mutfak kullanımları, nasıl ve nerede yapıldığı, yetiştiği bölge hakkında bilgiler sunan, detaylı pişirme ve hazırlık talimatlarını anlatan ansiklopedik bir kaynak sunuyor.
İkinci bölümünde 300’den fazla yerel tarifin resimlerle adım adım anlatıldığı kitap antipasti, yöresel çorbalar, tüm önemli makarna yemekleri, risottolar, polenta ve gnocchi (niyoki), balık ve deniz ürünleri yemekleri, lezzetli kümes hayvanları eti, çeşitli sebze, salata, tatlı tarifleri ve 1000’in üzerindeki renkli fotoğrafla, İtalyan mutfağı için mükemmel bir rehber niteliği taşıyor.

· İtalyan Mutfağı tüm geleneksel İtalyan malzemeleri, mutfaktaki kullanımları, önemli hazırlık ve pişirme teknikleri hakkında bilgi.
· Hem yöresel klasikler hem de çağdaş yaratımlarla ve renkli fotoğraflandırılmış 300’ün üzerindeki klasik tarif. (Sebzeler, salatalar, hamur işleri, deniz mahsulleri, kümes hayvanları, etler, tatlılar ile Risottolar, polenta ve bütün makarna çeşitleri)
· Bruschetta, pizza alla margherita, fırınlanmış lazanya, fritto misto, İtalyan sebze çorbası, tiramisu ve zabaglione gibi ünlü yemek ve tatlıların tarifleri.
· Kendi makarnalarınızı yapmak için adım adım tarifler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT