İş Bankası Kültür Yayınları’ndan İş Dünyası Kitapları Serisi

Alışveriş Alışveriş İş Bankası Kültür Yayınları’ndan İş Dünyası Kitapları Serisi

Tarihler: 26 Kasım 2007 Pazartesi ~ 30 Kasım 2007 Cuma

Firma: İş Bankası Kültür Yayınları

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 26, 2007 ~ Kas 30, 2007
İŞ BANKASI KÜLTÜR YAYINLARI’NDAN İŞ DÜNYASI KİTAPLARI SERİSİ
İş Bankası Kültür Yayınları, Harvard Business Scholl Press yayınlarının iş dünyası kitaplarını yayınlamaya başladı. İş yaşamıyla ilgili konularda geniş bir yelpazeyi kapsayan pekçok kitabın yazarı Richard Luecke’nin “İş Dünyasında İletişim” ile “Koçluk ve Mentorluk” adlı kitapları okuyucuyla buluşuyor.

İŞ DÜNYASINDA İLETİŞİM
Çeviren: Ümit Şensoy
Fiyatı: 14 ytl
İletişim çağında yaşıyoruz; günümüzde hangi alanda çalışırsak çalışalım, en can alıcı ve vazgeçilmez vasıflardan birini iletişim kurma yeteneği oluşturuyor. Çevresiyle iyi ve etkili iletişim kurabilenler, kariyerlerinde daha hızlı adımlarla ilerleme konusunda kesin bir üstünlük sağlıyor.
Bu üstün vasfa sahip olabilmek için gerekli bilgileri özetleyen “İş Dünyasında İletişim”, çalışma hayatında yazılı ve sözlü mesajların, e-postaların, başvuru mektuplarının, müşterilerle yazışmaların en sağlıklı ve etkili biçimde yürütülmesine ilişkin çok sayıda örnek olay ve öneri sunuyor. İşyerinde çok ihtiyaç duyulan iyi ve hızlı yazma, etkili sunuş yapma, müşterileri ve iş arkadaşlarınızı ikna etme gibi yetenekleri geliştirmek için vazgeçilmez bir yardımcı niteliğindeki kitap diyalog kurma sanatının antik Yunan’dan günümüze uzanan temel ilkelerini tarihteki meşhur söylevlerden örneklerle anlatıyor. Gelişen iletişim teknolojilerinin sunduğu araçları doğru, gerektiği gibi ve gerektiği kadar kullanmanın yollarını gösteriyor.

İŞ DÜNYASINDA KOÇLAR VE MENTORLAR
Çeviren: Ümit Şensoy
Fiyatı: 14 ytl
Çalışanların performansını yükseltmek bir yöneticinin işinin önemli bir parçasıdır. Koçlar ve mentorlar bu konuda çareler sunarlar. Yeteneklerini geliştirerek koçluk ve mentorluk yapmak, performans problemlerinin üstesinden gelmek mümkün.
Hep daha iyiyi hedefleyen kurumlarda sorumluluk alıp çözüm üretmek isteyenlere yardımcı olmayı amaçlayan “İş Dünyasında Koçlar ve Mentorlar”, çalışma hayatından çok sayıda örnek olay ve öneri ile sorulara yanıtlar sunuyor, müdahalede bulunmayı gerektiren durumların tespit edilmesini, doğru yolda adımlar atılmasını sağlıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT