İş Bankası Kültür Yayınları’ndan yeni gençlik romanı: `Kahramanlar Ormanı`

Alışveriş Alışveriş İş Bankası Kültür Yayınları’ndan yeni gençlik romanı: `Kahramanlar Ormanı`

Tarihler: 19 Kasım 2007 Pazartesi ~ 23 Kasım 2007 Cuma

Firma: İş Bankası Kültür Yayınları

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 19, 2007 ~ Kas 23, 2007
İş Bankası Kültür Yayınları’ndan yeni gençlik romanı: “Kahramanlar Ormanı”

Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları, 13 yaş üstü gençler için başlattığı Gençlik Serisi kapsamında “Kaledibi Sokağı”nın ardından şimdi de “Kahramanlar Ormanı”nı okurlarla buluşturuyor.

Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları Gençlik Serisi’nin ikinci kitabı olan “Kahramanlar Ormanı”nı okurların beğenisine sunuyor. Hollanda’nın önemli gençlik yazarlarından Simone van der Vlugt’un romanı, 2000 yıl önce yaşamış Rufus’un sürükleyici macerası ile bugünün gençlerine tarihe başka açılardan bakma şansı tanıyor.

Savaşların kaderini kim belirler? Ellerinde silahlarla düşmanlarına aman vermeyen kahramanlar mı, yoksa zekaları ve duygularıyla hareket eden bireyler mi?
M.Ö. 1. YY’da Rufus hiç istemediği halde, izci olarak Roma ordusuyla birlikte kuzeye gider. Roma İmparatorluğu’nun topraklarını genişletmeyi hedefleyen Sezar, ordusuyla geniş Germenya ormanlarına girmiştir. Hedef aynı Galya’nın istilası gibi burada da Germen kavimlerini de ezip geçmektir. Ama bu, o kadar da kolay olmayacaktır. Romalılar, Germenlerden beklemedikleri büyük bir direnişle karşılaşırlar. Rufus her şeyin bir an önce bitmiş olmasını ve Roma’ya dönmeyi ümit eder. Ancak onun bir daha Roma’ya dönme ümidini sonsuza dek ortadan kaldıran bir şey olur.

KAHRAMANLAR ORMANI
GENÇLİK SERİSİ
Yazar: Simone van der Vlugt
Çeviren: Kevser Canbolat
ROMAN
13+
KDV Dahil Fiyatı: 5 YTL


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT