İş Çocuk Klasikleri`nden Yeni Bir Kitap: Benim Peri Prensesi Sarayım

Alışveriş Alışveriş İş Çocuk Klasikleri`nden Yeni Bir Kitap: Benim Peri Prensesi Sarayım

Tarihler: 15 Ocak 2007 Pazartesi ~ 18 Ocak 2007 Perşembe

Firma: Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları Çocuk Klasikleri

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 15, 2007 ~ Oca 18, 2007

“İş Çocuk Klasikleri”nden yeni bir kitap: “Benim Peri Prensesi Sarayım”…

“İş Çocuk Klasikleri”ne başlayan Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları, çocuklara eğlenceli seçenekler sunmaya devam ediyor. Çocuklar, “Benim Peri Prensesi Sarayım” kitabı ile keyifli saatler geçirirken hayal güçlerini geliştirme olanağı da bulacak.

Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları tarafından basılan çocuk kitaplarına bir yenisi daha eklendi. Her ay farklı kitapların yayınlandığı dizinin son kitabı 3 boyutlu “Benim Peri Prensesi Sarayım” kitabı çocuklara sihirli bir deneyim yaşatıyor.

Maggie Batteson & Louise Cornfort’un hazırladığı, çocukların hayal gücünü geliştirecek kitap Aralık ayında İş Kültür Yayınları tarafından sunuldu.

BENİM PERİ PRENSESİ SARAYIM
Maggie Batteson & Louise Comfort
İŞ ÇOCUK KLASİKLERİ
Yaratıcı çocuklar için sihirli bir saray ve peri bebekleri! Birbirinden gösterişli eşyalarla dolu 6 oda! 14 karton peri bebeği ve eşyaları! Harika bir Yazdönümü Gecesi hikayesi! Peri Balosu’na isme özel davetiye!
Tüm zamanların en gösterişli, en eğlenceli peri sarayını keşfet! Karton bebeklerle kendi hikayelerini sahnele, balolarını düzenle! Peri oyuncaklarınla birlikte bir peri prensesi olarak 3 boyutlu sarayının odalarında gezin.

İş Kültür Yayınları, Maggie Batteson & Louise Comfort tarafından hazırlanan Yaratıcı Çocuklar İçin 3 Boyutlu Periler Ülkesi ile çocuklara bir düş dünyasının kapılarını aralıyor.
Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları Çocuk Klasikleri

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT