İş Kültür Yayınları Alexander McCall Smith Serisinden Çocuklar İçin İki Yeni Kitap…

Alışveriş Alışveriş İş Kültür Yayınları Alexander McCall Smith Serisinden Çocuklar İçin İki Yeni Kitap…

Tarihler: 14 Mayıs 2007 Pazartesi ~ 17 Mayıs 2007 Perşembe

Firma: İş Bankası Kültür Yayınları

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 14, 2007 ~ May 17, 2007
İş Kültür Yayınları Alexander McCall Smith Serisinden Çocuklar İçin İki Yeni Kitap…

Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları, “İş Çocuk Klasikleri”nde her ay çocukları yeni kitaplarla buluşturuyor. “Alexander Mc Call Smith” serisinin ilk iki kitabı “Patlayan Balonlar Macerası” ve “Çikolata Para Macerası” çocuklara yepyeni maceraların kapılarını aralıyor.
Ünlü çevirmenlerin kısaltılmamış metinleriyle Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları tarafından basılan çocuk kitaplarına yenileri ekleniyor. Çocuklar Alexander Mc Call Smith’in heyecanlı ve eğlenceli hikayelerinin yer aldığı seride genç dedektifler Max ve Maddy Twist’le birlikte macera dolu bir dünyaya adım atıyor.

ÇİKOLATA PARA MACERASI
RENKLİ KİTAPLAR SERİSİ
Alexander Mc Call Smith
Çeviren: Levent Cinemre
KDV Dahil Fiyatı: 10 YTL
Hiçbir dava çok zor ve hiçbir gizem genç dedektifler Max ve Maddy Twist’in çözemeyeceği kadar derin değildir. Ama onlar bile Çikolata Para Macerası’nı, çözümü zor bir olay olarak görürler. İsviçre bankaları dev köpekler tarafından soyulmakta, kasalar iyi eğitimli köpekler tarafından yağmalanmaktadır! Bu soygunların arkasındaki suçlu beyin, kim olabilir? Cesur dedektiflerimiz, hemen kılık değiştirip İsviçre’ye uçarlar…

PATLAYAN BALONLAR MACERASI
RENKLİ KİTAPLAR SERİSİ
Alexander Mc Call Smith
Çeviren: Levent Cinemre
KDV Dahil Fiyatı: 10 YTL
Amerikalı Milyoner Harry Helyum’un en büyük merakı balonlardır. Bir hayır işi için New York’ta başlayıp Amerika’yı doğudan batıya geçip Kanada’da bitecek bir balon yarışı düzenleyen eksantrik milyonerin başı derde girince, genç dedektifler Max ve Maddy Twist’ten yardım ister. Dünyanın bütün ülkelerinden en iyi baloncuların katıldığı yarışta garip aksaklıklar yaşanmaktadır. Kalkış yapması zorlaşsın diye sepetlerin altına kurşun ağırlıklar yapıştırılmakta, balonların gazı bitsin diye gaz tüplerinin kapağı açılmakta... Hatta balonun içindeki hava soğuduğunda ısıtıcıyı yakılamasın diye kibritler çalınmaktadır. Genç dedektifler gizemi çözmenin tek yolunun yarışa katılmak olduğuna karar verirler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT