İşletmeler Expertiz ile Teknoloji Baharı Yaşayacak

Alışveriş Alışveriş İşletmeler Expertiz ile Teknoloji Baharı Yaşayacak

Tarihler: 20 Nisan 2012 Cuma ~ 20 Haziran 2012 Çarşamba

Firma: Expert

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 20, 2012 ~ Haz 20, 2012

En yeni teknolojiyi ExperTİZ ile kiralayanlar kazanacak

Yenilikçi bilgisayar üreticisi Exper, teknolojide kiralama devrini başlatıyor. “Teknolojik İşletmeler Zamanı” sloganıyla ExperTİZ Projesi’ni hayata geçiren Exper, şirketlere masaüstü bilgisayardan dizüstüne, tablet bilgisayardan yazıcı, tarayıcı ve büro makinelerine kadar ihtiyaç duydukları en yeni teknoloji ürünlerini kiralayacak.

Bilgisayar kullanıcılarını her yeni ürününde ileri teknolojiyle buluşturan Exper, rekabette şirketlere önemli bir avantaj sağlayan teknolojiyi, kiralama yöntemi ile hizmete sunuyor. “Teknolojik İşletmeler Zamanı” sloganıyla ExperTİZ projesini başlatan Exper, Türkiye genelinde sayısı 1 milyonu aşan işletmeleri yeni teknolojiye en uygun fiyat ve çözümlerle kavuşturacak.

“Verimliliği Artırıp, Rekabet Avantajı Sağlayacağız”
Donanım altyapısını yenilemek isteyen büyük holdinglerden KOBİ’lere kadar tüm şirketlerin yararlanabileceği ExperTİZ ile şirketlerin bilgi teknolojileri yatırım maliyetlerinde büyük tasarruf edeceklerine dikkat çeken Exper Genel Müdürü Orhan Korkusuz, “Rekabetin her geçen gün arttığı günümüzde şirketler için bilgi teknolojileri yatırımları giderek önem kazanıyor. Exper olarak hayata geçirdiğimiz ExperTİZ kiralama hizmetiyle şirketler için en yüksek gider kalemini oluşturan BT yatırım maliyetlerini ortadan kaldıracağız. Sadece satın alma maliyetinden değil, bakım maliyetleri ve yeni teknolojilerin araştırılması gibi zaman kaybı da ortadan kalkacak. ExperTİZ ile şirketler sadece işlerine ve hedeflerine odaklanıp, verimliliklerini en yeni teknolojiye sahip ürünlerle artırabilecekler” açıklamasını yaptı.

“Geniş Ürün Seçeneği, Esnek Ödeme Planımız Var”
ExperTİZ kiralama hizmetinin geniş bir ürün yelpazesini kapsadığını belirten Korkusuz, “ExperTİZ ile şirketler masaüstü bilgisayardan dizüstüne, tablet bilgisayardan sunucuya, monitörden dijital bilgilendirme ekranı, yazıcı, tarayıcı ve büro makinelerine kadar ihtiyaçlarına yönelik tüm ürünlere 24 ya da 36 aya kadar Türk Lirası taksitlerle ulaşabilecek. 3 yıl sonunda işletmeler ister ürün değerinin % 8'ini ödeyip ürünlere sahip olabiliyor, isterlerse tüm ürünleri tekrar yenileyebiliyor” dedi. ExperTİZ’in vergi avantajı da sağladığına değinen Korkusuz sözlerini şöyle sürdürdü: “Kurumun ihtiyacına yönelik tespit çalışmalarının ardından, gerekli olan tüm ürünlerin teslimi ve kurulumu bizim tarafımızdan gerçekleşiyor. Exper garantisi altında sunulan ExperTİZ kiralama hizmeti süresince şirketlere sunduğumuz diğer bir avantaj ise servis ve garanti. Türkiye geneline yayılan 203 servisimiz sayesinde yerinde ya da merkezde teknik destek hizmetinin yanı sıra 7 gün 24 saat çağrı merkezi desteği de veriyoruz”.

Expertiz’i Seçmek İçin 10 Neden
- Krediyle satın alma maliyetinden daha düşük kira ödemeleriyle son teknolojiye sahip olursunuz,
- Kiralama dönemi sonunda ister ürün değerinin % 8’i oranında ödeme yaparak ürünleri satın alır, isterseniz yenileriyle değiştirebilirsiniz,
- Teknoloji ihtiyaçları için nakit kullanmazsınız,
- 24 veya 36 ay Türk Lirası taksitlerle ödeme avantajınız olur,
- Ürünlerinize 7 gün 24 saat çağrı merkezi desteği sağlar,
- Kiralama dönemi süresince yerinde veya merkezde teknik servis paketi içerir,
- Kullanıcı hatalarına yönelik garanti paketi mevcuttur,
- Opsiyonel olarak kiralama dönemine ek olarak 1 yıl garanti paketi içerir,
- Vergi avantajı sağlar,
- 8 kategori altında onlarca ürünü içerir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT