İstanbul Cevahir AVM’den yılın en heyecanlı kampanyası

Alışveriş Alışveriş İstanbul Cevahir AVM’den yılın en heyecanlı kampanyası

Tarihler: 05 Kasım 2009 Perşembe ~ 05 Aralık 2009 Cumartesi

Firma: İstanbul Cevahir Alışveriş Merkezi

Adres: Büyükdere Cad. No: 22/A 34400 Şişli-İstanbul Şişli İstanbul

Telefon: 0 212 368 69 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 5, 2009 ~ Ara 5, 2009
Yeni yılda 5 adet Peugeot 206+ Cevahir AVM müşterilerinin olacak!

İstanbul Cevahir Alışveriş Merkezi tarafından 1 Kasım 2009 - 31 Ocak 2010 tarihleri arasında düzenlenen kampanya kapsamında, İstanbul Cevahir Alışveriş Merkezi’nden günlük 100 TL ve üzeri alışveriş yapan herkes, 5 adet Yeni Peugeot 206+’dan birini kazanma şansına sahip olacak. Çekilişe katılmaya hak kazanmak üzere İstanbul Cevahir Alışveriş Merkezi’nde kurulan desklerde kupon dolduran ziyaretçiler daha çok alışveriş yaparak, daha çok Peugeot 206+ kazanma şansına sahip olacaklar. Milli Piyango İdaresi izniyle gerçekleşecek olan kampanya süresince ziyaretçiler İstanbul Cevahir AVM’de sergilenen Peugeot modellerini yakından tanıma ve test sürüşü yapma imkanı da elde edecekler.
Öncüsünün dünya çapında kabul gören genetik özeliklerini devralan Peugeot 206+, pazarda referans oluşturacak modern bir otomobil. Geniş kitlelerin erişebileceği fiyatıyla Yeni 206+, ödünsüz bir cazibeye sahip ve müşteri beklentileriyle uyumlu bir model. Yeni Peugeot 206+ dalga tasarımlı yeni torpido paneli, motosiklet dünyasını çağrıştıran göstergeleri, kaliteli iç malzeme kullanımı ve mükemmel detay işçiliği ile dikkat çekiyor. Peugeot 207’nin dinamik ön yüzünden esinlenen modern dış tasarımı, yeni motor kaputu, yeni panjur ve farları otomobilin güçlenen kişiliğine katkıda bulunuyorlar. Peugeot gamının rekortmen modeli ve uluslararası üne sahip 206’dan bayrağı devralan 206+ tasarımı, mimarisi ve uygun fiyat-donanım seviyesi ile 3 ay boyunca İstanbul Cevahir AVM’de sergilenecek ve çekiliş ile 5 şanslı İstanbul Cevahir AVM müşterisi 5 adet 206+’dan birini kazanma şansına sahip olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT