İstanbul Cevahir`den En Anlamlı Babalar Günü Hediyesi

Alışveriş Alışveriş İstanbul Cevahir`den En Anlamlı Babalar Günü Hediyesi

Tarihler: 14 Haziran 2011 Salı ~ 19 Haziran 2011 Pazar

Firma: İstanbul Cevahir Avm

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 14, 2011 ~ Haz 19, 2011
İstanbul Cevahir AVM’nin Babalar Günü dolayısıyla düzenlendiği kampanyaya katılanlar sürpriz hediyeler kazanacak…

Cevahir’in, Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği Yararına yaptığı etkinlikte de ziyaretçiler, babaları için t-shirt tasarımı yapıp bastırabilecek.

Ziyaretçilerini özel günlerde yaptığı etkinliklerle ağırlayan, onların eğlenceli saatler geçirmesi için sürprizler hazırlayan Cevahir AVM, Babalar Günü’nde de farklı aktiviteler gerçekleştirecek.

Avantajlı ve keyifli bir alışveriş ortamı yaratan AVM, “Babanıza bir hediye sizden, bir hediye de İstanbul Cevahir”den sloganıyla bir kampanya düzenliyor. 17-19 Haziran tarihleri arasında tek fişle 150 TL ve üzeri alışveriş yapanlar, kampanyaya katılarak Babalar Günü’ne özel çeşitli hediyeler kazanacak.

“Babana en anlamlı hediyeyi sen tasarla”
Cevahir AVM, Babalar Günü vesilesiyle anlamlı bir etkinliğe de imza atıyor. Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği yararına 15-19 tarihleri arasında yapılacak etkinlikte dileyen ziyaretçiler hem babası için özel bir t-shirt tasarlayabilecek hem de derneğe katkıda bulunmuş olacak. Yapılan t-shirt tasarımları, engelli grafikerler tarafından istenen t-shirt’e basılacak. Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği, 15-19 Haziran tarihleri arasında 10.00’dan 22.00’ye kadar, İstanbul Cevahir AVM’de olacak.

Baskı nasıl olacak?
Ziyaretçiler;
• Engelli grafikerlerin tasarladıkları Babalar Günü’ne özel tasarımları bastırabilir.
• Çocukların derneğin standında bulunan boya kalemleriyle çizecekleri tasarımları bastırabilir.
• Dernek standında kurulacak komik fonlarda fotoğraf çektirip, babasına duygularını ifade eden sözler yazarak özel bir tasarım yaptırabilir.
Derneğin gönüllü ünlüleri Burçin Terzioğlu ve Burcu Kara da Cevahir AVM’ye gelerek projeye destek verecekler. Etkinliğe katılanlar, televizyon dizilerinden tanıyıp sevdikleri ünlülerin imzalarını ya da kendisine özel yazdığı yazıları t-shirtlere bastırabilecek.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT