İstanbul Gecelerinde Out Kalmak İstemeyenler Bilsin Ki Yeni Trend: Cipriani`nin I Spirit Vodka`sı

Alışveriş Alışveriş İstanbul Gecelerinde Out Kalmak İstemeyenler Bilsin Ki Yeni Trend: Cipriani`nin I Spirit Vodka`sı

Tarihler: 17 Mart 2011 Perşembe ~ 17 Nisan 2011 Pazar

Firma: Gurme Mania

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 17, 2011 ~ Nis 17, 2011

I Spirit Vodka tam bir İtalyan. Zarif, stil sahibi ve baştan çıkarıcı! Yaratıcısı ise dünyaca ünlü Harry’s Bar’ın ve Cipriani restoranlarının sahibi Arrigo Cipriani ve ekibi. İtalyan sosyetesinin başlattığı ve ardından tüm dünyaya yayılan I SPIRIT Vodka fırtınası, İstanbul gecelerinde de son derece sert esiyor.

Bir kez olsun elinizde I SPIRIT Vodka ile İstanbul gecelerinde boy göstermediyseniz, üzgünüz ama out kalmak üzeresiniz! I SPIRIT Vodka, önce İtalyan sosyetesinin vazgeçilmezi oldu, ardından hızla tüm dünyanın eğlence başkentlerine yayıldı. İstanbul da tabii ki bu yeni ‘trend’den payına düşeni aldı.

Eğlence Dünyasının Başarılı İsimlerinin İmzasını Taşıyor
Kimse bu başarıya şaşırmıyor çünkü I SPIRIT Vodka’nın altında dünyaca ünlü Harry’s Bar’ın ve İstanbul, Levent’te de şubesi bulunan Cipriani restoranlarının sahibi Arrigo Cipriani’nin imzası bulunuyor.

Cipriani ve İtalya’nın en tanınmış işadamlarından Lapo Elkann’ın yanı sıra şarap dünyasının önde gelen isimleri Marco Fantinel ve Francesco Cosulich tarafından hayata geçirilen I SPIRIT Vodka, çok kısa bir sürede dünyanın seçkin kulüplerinin en çok tercih ettiği votka markalarından biri haline geldi. Tarifi eski, vizyonu ölümsüz, tarzı ise avangart olan I SPIRIT Vodka’nın her bir damlası değerli, saf ve berrak…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT