İstanbul İçin Daha Fazla Teknoloji Aşkı!

Alışveriş Alışveriş İstanbul İçin Daha Fazla Teknoloji Aşkı!

Tarihler: 10 Şubat 2011 Perşembe ~ 13 Şubat 2011 Pazar

Firma: Saturn

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 10, 2011 ~ Şub 13, 2011

Müşterilerine her zaman en yeni teknolojiyi sunan Saturn, Sevgililer Günü hediye alternatiflerini, bu güne özel kampanyası ile sunuyor. 10-13 Şubat 2011 tarihleri arasında devam edecek kampanyada, onlarca ürün çok özel fiyatlarla satışa sunulacak.

Forum İstanbul’da yer alan Saturn mağazasına gelerek, ister sevgilinize SONY markalı pembe bir notebook, ister General Mobile DIAMOND cep telefonunu Swarovski taşlı kolyesi ile birlikte, isterseniz de Philips traş makinesini, kampanyalı fiyatı ile alın.

Saturn, Sevgililer Günü’nde teknoloji tutkunu çiftlere birbirinden güzel hediye alternatifleri sunuyor. Forum İstanbul’da yer alan Saturn’da, sevgilinizi mutlu edecek hediye seçenekleri arasında, dizüstü bilgisayardan fotoğraf makinesine, oyun konsollarından DVD’lere, cep telefonlarından Mp3 çalara kadar daha birçok seçenek yer alıyor.

Saturn’un Sevgililer Günü kampanyasında neler yok ki... 10,1 inch Sony dizüstü bilgisayar, 15,5 inch 6GB DDR3 bellek kapasiteli Casper dizüstü bilgisayar, iPhone 3GS Cep telefonu, Philips traş makinesi, Sinbo saç kurutma makinesi, Sony MP3 çalar, Canon fotoğraf makinesi, 3D oyun ve film desteği ile PS3, kampanyada yer alan ürünlerden sadece bir kaçı.

Bayanları Teknoloji ile Şımartın
Sevgililer Günü’nde, sevgilinize içerisinde en romantik fotoğraflarınızın yer aldığı bir dijital fotoğraf çerçevesi hediye edebilir, dilerseniz de bir aşk filminin DVD’sini alıp, birlikte unutulmaz anlar yaşayabilirsiniz.

Bakımlı sevgilinize birçok marka içerisinden saç düzleştirici ya da maşa çeşitlerinden birini ya da ortak şarkılarınızı yükleyip dinledikçe sizi hatırlayacağı bir Mp3 çalar hediye edebilirsiniz.

Erkeklerin Kalbini Fethedin
Teknoloji tutkunu beylere, Saturn’da satılan en yeni teknolojik ürünlerden birini hediye edebilirsiniz. Her an sesini duyabileceğiniz bir cep telefonu, ya da evde beraber eğlenceli saatler geçirebileceğiniz bir oyun konsolu, tercih sizin.

“Yaşasın Cimrilik” sloganıyla hesabını bilen tüketicilerine seslenen Saturn, Türkiye ile birlikte toplam 14 ülkede 255’den fazla mağazasıyla teknoloji keyfini, yaşamınızın bir parçası haline getirmenizi sağlıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT