İstanbul Optimum’da Neşeli Günler!

Alışveriş Alışveriş İstanbul Optimum’da Neşeli Günler!

Tarihler: 03 Mayıs 2010 Pazartesi ~ 30 Mayıs 2010 Pazar

Firma: Optimum

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 3, 2010 ~ May 30, 2010
Optimum Çocuk Kulübü Etkinlikleri Mayıs ayında da miniklere neşeli dolu günler yaşatacak

Mart 2010’da İstanbul Optimum Outlet ve Eğlence Merkezi’nde başlayan “Optimum Çocuk Kulübü Etkinlikleri” Mayıs ayında da yepyeni sürprizlerle miniklere neşe dolu günler yaşatacak…

GA Grup Çocuk Birimi tarafından organize edilen etkinlikler, resimden heykele, teknolojiden bilime, yaratıcı dramadan okumaya, yazı tekniklerinden pantomime, arkeolojiden sanat tarihine, fotoğraftan aşçılığa ve izciliğe kadar pek çok mini atölyeyle çocukları eğlendirerek bilgilendiriyor. Çocuklar, atölyeler aracılığıyla sanata, bilime ve hayata dair pek çok bilgi edinirken yaratıcılıklarını geliştirme fırsatını da yakalayarak geleceğe doğru yöntemlerle hazırlanıyorlar. Her geçen gün çoğalan üye sayısıyla pek çok ilke imza atan Optimum Çocuk Kulübü Etkinlikleri, tümüyle ücretsiz olarak gerçekleştiriliyor.

Geçtiğimiz ay profesyonel eğitmenlerin gözetiminde fotoğraf tarihi hakkında bilgi edinen minikler, Camera Obscura yöntemi ile fotoğraf çektiler ve fotoğraflarını resmederek kendi çizgi filmlerini hazırladılar, Antoine de Saint-Exupéry`nin Küçük Prens adlı romanını dramatize ettiler, ses-nefes-diksiyon çalışması ile doğru nefes almanın ve konuşmanın önemiyle tanıştılar, duvar kağıtları tasarladılar, prens ve prenseslik okulunda taçlarını giydiler, kendi çikolatalarını kendileri yaptılar ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Çocuk Hakları Bildirgesi’ni okuyarak büyüklerine seslendiler.

Mayıs ayında da benzeri etkinlerle neşeli günlere sahne olacak olan İstanbul Optimum Outlet ve Eğlence Merkezi, “Optimum Çocuk Kulübü” ile 2010 yılı boyunca minik üyelerine hizmet verecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT