İstanbul Shopping Fest’in Cazibe Merkezi Profilo AVM Olacak!

Alışveriş Alışveriş İstanbul Shopping Fest’in Cazibe Merkezi Profilo AVM Olacak!

Tarihler: 18 Mart 2011 Cuma ~ 26 Nisan 2011 Salı

Firma: Profilo AVM

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 18, 2011 ~ Nis 26, 2011

18 Mart – 26 Nisan tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenecek olan İstanbul Shopping Fest’e katılan Profilo Alışveriş Merkezi, özel indirim oranları, açık hava mekanları ve çocuklara yönelik etkinlikleriyle bir adım öne çıkıyor.

İstanbul’un alışveriş, eğlence ve kültür merkezi Profilo AVM, 18 Mart – 26 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek İstanbul Shopping Fest’i, kampanyanın ruhuna yakışır özel fırsatlar ve etkinliklerle karşılıyor.

209 mağazası, 7 sinema salonu, 20 hatlı bowling ve 16 masalı bilardo salonu, üç tiyatro salonu, 1300 araç kapasiteli ücretsiz otopark hizmeti, 2200 m2 alan üzerine kurulu kapalı yüzme havuzlu sports club’ı ve PAM Çocuk Kulübü’yle, ziyaretçilerinin hoşça vakit geçirebilmeleri için A’dan Z’ye tüm olanakları bünyesinde bulunduran Profilo Alışveriş Merkezi, İstanbul Shopping Fest’in cazibe merkezi olacak.

Profilo AVM, İstanbul Shopping Fest süresince saat 23:00’e kadar açık olacak. Festivalin son gecesi 26 Nisan tarihinde gerçekleşecek Night Out’da gece 02:00’ye kadar alışverişin keyfi devam edecek. Saat 21:00’den sonra mağazalar ekstra indirim fırsatları sunacaklar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT