İstanbullu`nun Elinden Telefon Düşmüyor

Alışveriş Alışveriş İstanbullu`nun Elinden Telefon Düşmüyor

Tarihler: 29 Mayıs 2006 Pazartesi ~ 31 Mayıs 2006 Çarşamba

Firma: Milleni.com

Telefon: (0212) 314 19 39

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 29, 2006 ~ May 31, 2006
İstanbullunun elinden telefon düşmüyor
Yurtdışını en çok arayan illerimizin başında İstanbul geliyor. İstanbullular en çok Almanya ve Amerika ile görüşüyorlar. Milleni.com’un avantajlı arama hizmetlerini tercih ettikleri için de “Fatura ne kadar gelecek?” endişesi yaşamadan rahat rahat konuşuyorlar.

Telefonda konuşmayı pek seviyoruz doğrusu. İster cep telefonu olsun ister sabit hat, yakınlarımızla ve sevdiklerimizle konuşmak için her fırsattan yararlanıyoruz. Şehiriçi aramalar tamam ama, şehirlerarası ve yurtdışı aramalarda ister istemez konuştuğumuz süreye dikkat etmek zorunda kalıyoruz. Benzer bir durum şirketler için de geçerli. İşleri gereği şehirlerarası ve milletlerarası yoğun görüşme yapmak durumunda kalan şirketler de oldukça yüksek telefon faturalarına katlanmak durumunda kalıyorlar. Oysa ki Milleni.com’un avantajlı tarifeleri üzerinden görüşme yapanların böyle bir sorunu yok. Çünkü onlar yurtdışı aramalarda %80’e, şehirlerarası aramalarda ise %35’e varan avantajlardan yararlanabiliyorlar.

Yurtdışını en çok arayan illerimiz arasında İstanbul ilk sırada yer alıyor. İstanbulluların en çok aradıkları ülke ise Almanya. Yurtdışını en çok arayan diğer illerimiz ise Ankara ve Bursa. Bu şehirlerimizin en çok aradığı iller arasında Almanya ilk sırada yer alıyor. Almanya’nın ardından Ankaralılar en çok Amerika’yı, Bursalılar ise Fransa’yı arıyorlar. Şehirlerarası aramalara göz attığımızda ise birbiriyle en çok konuşan iki ilimizin İstanbul ile Bursa olduğunu görüyoruz.

Milleni.com’un avantajlı tarifelerinden yararlanmak isteyen bireysel ve kurumsal kullanıcılar (0212) 314 19 39 numaralı telefondan bilgi alabilir ya da www.milleni.com.tr internet sitesini ziyaret ederek tarife bilgilerini inceleyebilirler. İnternet sitesinin “Online Hizmetler” bölümünden çok kolaylıkla ve en güvenli şekilde online arama kartı da satın alınabiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT