İstanbul’un en temiz ve klorsuz havuzu Darüşşafaka Gymnasium Sports Center’de!..

Alışveriş Alışveriş İstanbul’un en temiz ve klorsuz havuzu Darüşşafaka Gymnasium Sports Center’de!..

Tarihler: 15 Ağustos 2005 Pazartesi ~ 30 Ağustos 2005 Salı

Firma: Darüşşafaka Gymnasium Sports Center

Adres: Darüşşafaka Çetin Berkmen Spor Tesisleri– Maslak Maslak İstanbul

Telefon: 0 212 286 26 76

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 15, 2005 ~ Ağu 30, 2005
İstanbul’un en temiz ve klorsuz havuzu Darüşşafaka Gymnasium Sports Center’de!..

İstanbul’un en geniş kapasiteye sahip Spor ve Sosyal tesisi Gymnasium Sports Center’ de NASA TEKNOLOJİSİ!...

Yükselen gökdelenler ve yoğun trafikten bunalanların nefes alabildiği, Ormanlarla çepeçevre kuşatılmış olağanüstü 40 dönümlük özel arazisiyle, İstanbul’ un Kalbinde bambaşka bir dünyaya açılan pencere Darüşşafaka Gymnasium Sports Center, İstanbul’un en temiz havuzlarına sahip...

Darüşşafaka Gymnasium Sports Center havuzlarında Suyu bakteri,mantar,yosun ve virüslerden arındıran elektronik NASA teknolojisi ile klorun yarattığı ciltte tahriş, saçlarda beyazlama ve yıpranma, uçucu, kanser etkisi yapan,yanıcı benzen maddesi sızdıran, Chloramin üreten, gözlere zararlı, patlayıcı ve daha bir çok zararlı etkileri yok edilmektedir...

% 80 oranında daha az kimyasal kullanılmaya yönelik olan ve iyonları ( Bakır + Çinko + Gümüş ) elektrolize edilerek hijyen sağlayan iyonizasyon tekniği NASA’nın uzay araştırmaları sırasında bulduğu bir yöntemdir.

Asırlardır su kuyularına metal paralar atarak dezenfekte eden yöntemi baz alınarak geliştirilen yöntem; özellikle çocuklar için sağlıklı, ekonomik,yosunları,bakterileri ve virüsleri öldüren hızlı ve kalıcı arındırma etkisi bulunan ileri teknoloji ve % 100 güvenli kullanım özelliğinden dolayı Darüşşafaka Gymnasium Sports Center tercih ettiği İYONİZASYON TEKNİĞİ ile, insan ve çevre sağlığına verdiği önemin bir kez daha altını çizmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT