İstanbul’un İlk Hip Oteli Bentley Dört Yaşında

Alışveriş Alışveriş İstanbul’un İlk Hip Oteli Bentley Dört Yaşında

Tarihler: 17 Eylül 2007 Pazartesi ~ 26 Eylül 2007 Çarşamba

Firma: Bentley

Adres: Harbiye Şişli İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 17, 2007 ~ Eyl 26, 2007

İstanbul’un İlk Hip Oteli Bentley Dört Yaşında

Kapılarını şehrin tam kalbinde açtığında, soylu duruşu ile Bentley Hotel, sıradışı bir örnekti. İstanbul gibi bir metropole mutlaka olması gereken bir konsepti taşıyan ilk ‘hip’ otel Bentley, adına yakışır çizgisi ile dört yıldan bu yana başarı grafiğini hep yüksekte tutmayı başarıyor. Tabii İstanbul’daki ‘tek’ Design Hotels üyesi otel olma ayrıcalığını da taşıyarak...

Lüks otomobiller kategorisinde tartışmasız en iyilerden olan, el yapımı İngiliz Bentley’in adını İstanbul’daki hip otellerine taşıyarak yeni bir akımın öncülüğünü üstlenen Ercan Group, otelcilikte çıtayı yükseltmenin yanı sıra şimdilerde Bentley Hotel’in dördüncü yılını doldurma heyecanını da taşıyor.

Harbiye ile Nişantaşı’nın kesiştiği stratejik bir noktada konumlanan Bentley Hotel, Milano’lu mimarlar Piero Lissoni ve Nicoletta Canesi tasarımı. Sadelik ve konforun bileşimini sunan 50 odalı, ‘elegan’ otel Bentley; açılışından bu yana ağırlıklı olarak rafine zevklere sahip seyahat kültürü gelişmiş, beklentileri yüksek Avrupalı konuklar ağırlıyor. En çok Almanya, İngiltere, Fransa ve Kuzey ülkelerinden talep gören otelin şeref listesinin başında ise geçtiğimiz yıl ülkemizi ziyaretinde konaklamak için Bentley Hotel’i tercih eden Papa ve Kardinaller yer alıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT