İstanbul’un silüeti tişörtlere yansıdı

Alışveriş Alışveriş İstanbul’un silüeti tişörtlere yansıdı

Tarihler: 25 Mayıs 2010 Salı ~ 25 Haziran 2010 Cuma

Firma: tasarti.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 25, 2010 ~ Haz 25, 2010
İstanbul’un silüeti tişörtlere yansıdı

Birbirinden yaratıcı özel tasarım tişörtlerin yer aldığı tasarti.com’da bu haftanın tişörtü, İstanbul tutkunlarının yaz mevsiminde favorisi olacak. “Silhouette of İstanbul” isimli tasarım, İstanbul’un etkileyici silüetini tişörtünde taşımak isteyenler için benzersiz bir seçenek. Sürekli tişört tasarım yarışmalarının düzenlendiği ve kazanan tişörtlerin üretilerek satışa sunulduğu tasarti.com’da birbirinden renkli tasarım tişörtler yer alıyor. Üstelik sitedeki ilgi çekici tişörtlere her hafta yenileri ekleniyor. İstanbul konulu, sınırlı sayıda üretilen bu özgün tasarımlı tişörtü kaçırmamak için tasarti.com’u bu hafta ziyaret etmelisiniz.

Düzenlediği tasarım yarışmalarıyla her hafta yeni bir tasarımı üreterek satışa sunan ve koleksiyonunu her geçen hafta genişletmeyi sürdüren tasarti.com, bu haftaya İstanbul’u anlatan bir tasarımla başlangıç yaptı. İstanbul’un etkileyici silüetini üzerinde taşımak isteyen tasarım tutkunları tasarti.com’da bu haftanın tişörtünü kaçırmamalılar. “Fecr” rumuzlu tasarti.com üyesinin tasarladığı “Silhouette of İstanbul” ismini taşıyan bu özel tasarım tişört, tasarti.com’da 30 TL fiyatla satışa sunuluyor. Sınırlı sayıda üretilen bu özel tasarım tişörtü kaçırmamak için tasarti.com’u bir an önce ziyaret etmelisiniz.

Tasarti.com’da her hafta “Tasarım Yarışması”nda üyelerden en yüksek oyu alan tişört basılarak site üzerinden satışa sunuluyor. Tasarti.com’da yer alan tişörtler, özgün ve çok farklı tasarımlara sahip olmalarıyla dikkat çekiyorlar. Tasarti.com’da yer alan bu özel tişörtlere her hafta yenileri eklendiği için, alternatifiniz de sürekli artıyor. Tasarti.com tişörtlerinde kullanılan kumaşlar %100 sağlıklı malzemeden üretiliyor. Tişörtlerin baskı sürecinde ise dünyanın en seçkin giyim markalarının kullandığı özel bir baskı tekniğinden yararlanılıyor.

Birbirinden renkli ve yaratıcı tişört tasarımlarını kaçırmamak ve “Haftanın Tişörtü”nü incelemek istiyorsanız, tasarti.com’u her hafta ziyaret etmeyi unutmayın!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT