İstikbal´de Aşkınız Güller Açsın

Alışveriş Alışveriş İstikbal´de Aşkınız Güller Açsın

Tarihler: 08 Şubat 2011 Salı ~ 14 Şubat 2011 Pazartesi

Firma: İstikbal

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 8, 2011 ~ Şub 14, 2011

İstikbal’in 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel sunduğu, aşkın verdiği ilhamla bugüne özel tasarlanmış, göz kamaştıran desenlerden oluşan yeni nevresim takımı koleksiyonu, uygun fiyat ve cazip ödeme koşullarıyla; sevdiklerini mutlu etmek isteyenleri bekliyor.

Her dönem sunduğu yeni ve özel koleksiyonlarıyla sektörün öncülüğünü üstlenen İstikbal, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde sevgiyi anlatan özel seçenekleriyle bu yıl da sevenleri buluşturuyor. İstikbal’in Sevgililer Günü özel koleksiyonu nevresim takımları; aşkın verdiği ilhamla tasarlanmış, göz kamaştıran desenlerden oluşuyor.

Duyguları, aşkı ve sevgiyi yansıtan gülün ilham verdiği ve sadece bugüne özel tasarlanan Magic Love nevresim takımı ve uyku seti; Rose yatak örtüsü ve nevresim takımı bu özel gün için uygun fiyat ve cazip ödeme koşullarıyla sunuluyor. Türkiye’yi saran bini aşkın bayisi ve yüzlerce ürün grubu ile sevdiklerini 14 Şubat’ta mutlu etmek isteyenleri bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT