İstikbal`de İndirim Rüzgarı

Alışveriş Alışveriş İstikbal`de İndirim Rüzgarı

Tarihler: 22 Temmuz 2009 Çarşamba ~ 22 Ağustos 2009 Cumartesi

Firma: İstikbal

Telefon: 444 33 44

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 22, 2009 ~ Ağu 22, 2009
İSTİKBAL’DE İNDİRİM RÜZGARI

Mobilya sektörünün öncüsü İstikbal, yaz sezonuna damgasını vuran fırsat kampanyaları ile indirim avantajında sınır tanımıyor. Yüzde 10 KDV indirimi ve taksit avantajları ile İstikbal, tüketiciye kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor...

Mobilya sektörünün lider markası İstikbal yeni kampanyası ile tüketicilerine modern koltuk takımlarından, emniyetli ve sağlam bazalara, birbirinden şık modern yemek ve yatak odası takımlarından ev tekstiline kadar birçok ürüne uygun fiyatlar ile sahip olma imkanı sunuyor. Kampanya dahilinde salonlarda şıklık rüzgarı estiren Karel Koltuk Takımı 1.861 TL’den tüketiciyle buluşuyor.

Uyku teknolojisinin lideri İstikbal, aynı zamanda sağlıklı, ergonomik ve ortopedik yataklarda sunduğu cazip fiyatlar ile sağlıklı uykulara davetiye çıkartıyor. Kampanya dahilinde üstün uyku teknolojilerinin konfor ve sağlıkla birleştiği vücutta biriken statik elektriğe etki ederek sağlıklı ve stresten uzak bir uyku sunan Stress Free Yataklar KDV indirimli Mart ayı fiyatları ile satışa sunuluyor. İstikbal ayrıca solid baza, orgatech serisi ve alize yataklarda yüzde 10 KDV indirimine ek olarak kısa bir süre için yüzde 10 İstikbal özel indirimi de uyguluyor.

İstikbal KDV indirimine paralel tüketiciyi birçok cazip fiyat avantajı ile buluşturan kampanyasında, Maximum kart sahiplerine özel, peşin fiyatına vade farksız 2 ay ekstre ertelemeli 12 taksit imkanını da müjdeliyor.

Kalitesi ve indirim avantajlarından yararlanmak isteyenler için İstikbal ürünleri Türkiye çapında 1.000’e yakın bayide sizleri bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT