İstikbal`den Ahenkli Tasarım

Alışveriş Alışveriş İstikbal`den Ahenkli Tasarım

Tarihler: 19 Mart 2007 Pazartesi ~ 21 Mart 2007 Çarşamba

Firma: İstikbal

Telefon: 444 33 44

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 19, 2007 ~ Mar 21, 2007
İSTİKBAL’DEN AHENKLİ TASARIM
Ev dekorasyonunda yenilikçi çizgisi, özgün tasarımlarıyla farklılaşan ve modern ürün konseptlerini art arda tüketicilerin beğenisine sunan mobilya sektörünün öncüsü İstikbal, yeni ürün grubu Ahenk Koltuk Takımı ile evlerin vazgeçilmezi klasik dokuları, modern tarzla buluşturuyor.

Son dönemlerde ev dekorasyonunda klasik tarza dönüş rüzgarını, farklı ve yeni ürün gruplarında hissettiren İstikbal, modern görünümden ödün vermeden klasik motifleri yansıtarak özgün tasarımlara hayat veriyor.

İstikbal’in son ürün grubu Ahenk Koltuk Takımı, ahşabın doğallığı ve sıcaklığını modern görünüm ile birleştirerek klasik ve modernin ahengini gözler önüne seriyor. Kumaşının özel yumuşak dokusu ve kalitesi ile oturmayı keyfe dönüştüren Ahenk, birbirinden şık pastel tonları ile her dekorasyona uyum sağlayabiliyor. İstikbal farkı ile fonksiyonellik ve konforun da ön planda tutulduğu, tasarımındaki klasik kanepe anlayışının dışına çıkan Ahenk, kolay manevra ile yatak olarak kullanım opsiyonu ile bir koltuktan beklenenden daha fazlasını sunuyor. Ahenk, gizli sandık bölümü ile de eşyalar için yer açarken kullanım kolaylığında sınır tanımıyor. Ayrıca dar ve geniş mekanlar düşünülerek tasarlanan Ahenk, tüm oturma gruplarına rahatlıkla uyum sağlayan veya mekanları baştanbaşa dolduran seçenekleri ile tercihe göre farklılaşabiliyor. Her tür oturma grubuna uyan üçlü koltuk opsiyonu ile diğer mobilyalara eklenebilen Ahenk, istenirse 2 tekli ve iki adet üçlü koltuktan oluşan Maxi Takımı ile geniş mekanlarda da özel alternatifler yaratıyor.

Modern tasarımı ahşabın sıcaklığı ile birleştiren ve evlerde konforu yaşatan Ahenk Koltuk Takımı ile her eve ve her zevke özel ürünler sunduğunu bir kez daha kanıtlayan İstikbal, özel ödeme koşulları ve avantajlı fiyatları ile de evlerini yenilemek isteyenelere büyük ödeme kolaylığı sağlıyor.

Ahenk koltuk takımı Türkiye çapında bini aşkın İstikbal mağazasında kendi tarzını ev dekorasyonunda yansıtmak isteyenlerin beğenisine sunuluyor.

www.istikbal.com
Bilgi için: 444 33 44

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT