İstikbal`den Genç ve Özgür Bir Tasarım: Fusion

Alışveriş Alışveriş İstikbal`den Genç ve Özgür Bir Tasarım: Fusion

Tarihler: 27 Ağustos 2007 Pazartesi ~ 27 Ağustos 2007 Pazartesi

Firma: İstikbal

Telefon: 444 33 44

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 27, 2007 ~ Ağu 27, 2007
İSTİKBAL’DEN GENÇ VE ÖZGÜR BİR TASARIM: FUSION

Dekorasyonda dinamizm ve özgürlük konsepti yaşatmak için tasarlanan Fusion, modern çizgilerin rahatlık ile buluştuğu çok özel bir ürün...

Mobilya sektörünün öncüsü İstikbal, yeni ürünleri ile ev dekorasyonda yenilik ve dinamizm rüzgarı estirmeye devam ediyor...İstikbal’in yeni tasarımı Fusion maxi takımı, evlerde genç ve özgür yaşamak isteyenlerin stili oluyor.

Modern tasarımın en güzel örneklerinden biri olan Fusion, özel kumaş dokusu ve canlı renkleri ile dekorasyonda dinamizm yaratıyor. Tercihe göre iki adet üçlü koltuğu ve modern berjerleri ile Fusion dar veya geniş mekanlara göre kombine edilerek her tür mekana uyum sağlıyor. Oturma keyfine keyif katan konforu, yatak olabilen fonksiyonel kullanımı ile bir koltuktan çok daha fazlasını sunan Fusion’ın, tekli koltukları da döner mekanizmalı. Ayrıca tekli koltuklarda kontrast renkler veya farklı kumaşlar kullanılarak birbirinden şık kombinasyonlar yaratılabiliyor.

Fusion, rengarenk çiçeklerle bezenmiş kırlentleri ile de her zevke göre dekoratif anlamda zevkli alternatifler sunuyor. Geniş koltuk kenarı ve oturma alanı ile rahatlığı, metal krom kaplı alt kasa ve ayakları ile modernliği temsil eden Fusion, farklı renk seçenekleri ile de farklılık yaratıyor...Üründe kullanılan kapitoneler ise tasarıma ayrı bir ahenk katarak, görsel unsurları zenginleştiriyor.

Dekorasyonda modern çizgileri sade şıklıkla birleştiren, genç ve özgür yaşamak isteyenlerin yeni stili Fusion, Türkiye çapında 1000’e yakın İstikbal bayisinde tüketicilerin beğeniye sunuluyor.

www.istikbal.com
Bilgi için: 444 33 44

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT