İstikbal`den Yılın Son Fırsatı

Alışveriş Alışveriş İstikbal`den Yılın Son Fırsatı

Tarihler: 01 Aralık 2008 Pazartesi ~ 12 Aralık 2008 Cuma

Firma: İstikbal

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 1, 2008 ~ Ara 12, 2008
İSTİKBAL’DEN YILIN SON FIRSATI
Mobilya sektörünün öncüsü İstikbal, kış sezonuna özel yılın son büyük kampanyasını kaçırılmayacak fiyatlara sunuyor.
Mobilya sektörünün lider markası İstikbal, evlerini yenilemek isteyenler için indirimlerin sunulduğu yılın son fırsat kampanyasını başlattı. Canlı renklerin buluştuğu modern tasarımlı oturma grupları, yatak ve sandık olabilen kanepeler ve emniyetli, sağlam bazalar kaçırılmayacak fiyatlara sunuluyor.

İstikbal, 1 Kasım- 31 Aralık 2008 tarihleri arasında iki ay boyunca sürecek olan kampanyada, Cosmo Deluxe Koltuk Takımı 2.398.80 YTL’ye, Sembol Maxi Takım 1.478.40 YTL’ye ve Active Baza ise 229.80 YTL’ye satışa sunuluyor.

İstikbal sunduğu indirim avantajlarının yanı sıra tüm ürün gruplarında Bonus kart sahiplerine özel, peşin fiyatına vade farksız iki ay ertelemeli 12 taksit imkanı ile büyük ödeme kolaylığı sağlıyor.

Ev dekorasyonunda İstikbal kalitesi ve indirim avantajlarından yararlanmak isteyenler için İstikbal ürünleri Türkiye çapında 1.000’e yakın bayide sizleri bekliyor.
www.istikbal.com
Bilgi için: 444 33 44


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT