İstikbal ile Bahçe Keyfi Başlıyor

Alışveriş Alışveriş İstikbal ile Bahçe Keyfi Başlıyor

Tarihler: 25 Mayıs 2009 Pazartesi ~ 11 Haziran 2009 Perşembe

Firma: İstikbal

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 25, 2009 ~ Haz 11, 2009
İSTİKBAL İLE BAHÇE KEYFİ BAŞLIYOR
Mobilya sektörünün öncüsü İstikbal; mevcut kampanya indirimlerinin yanı sıra KDV indirimi ile de bahçeleri ekonomik bir şekilde istediğiniz mekana dönüştürmenizi sağlıyor.

İstikbal’in bahçe mobilyaları koleksiyonu Green Art, oturma ve yemek grupları, salıncaklar, hamaklar ile dış mekanlarınızda tüm ihtiyaçlarınıza cevap veriyor. 2009 yılında koleksiyona yeni eklenen ürünlerle bahçe keyfini yaşamak isteyenler için farklı alternatifler sunan İstikbal, Green Art koleksiyonu ile balkon ve bahçe keyfine en ekonomik dekorasyon çözümleri sunuyor.

Yağmura dayanıklı koltuk ve masadan oluşan oturma gruplarıyla baharın tadını açık havada doyasıya çıkarmak isteyenler için tasarlanan Green Art bahçe mobilyası koleksiyonunda, bahçenizi, balkonunuzu veya terasınızı rahatça dekore edebilmeniz için tüm detaylar düşünüldü.

Green Art koleksiyonu birbirinden farklı modelleri ile bahçe şıklığı ve rahatlığının adresi olurken, yağmur, nem, güneş gibi her türlü hava koşullarına karşı dayanıklı tasarımı, katlanabilen sandalyeleri ile de büyük kullanım kolaylığı sağlıyor. Geniş ve dar mekanlara özel alternatifler sunan İstikbal Green Art bahçe koleksiyonu, özel kampanya fiyatlarının yanısıra KDV indirimi ile de bütçeleri rahatlatıyor.

Sıcak yaz gecelerinde şık görünümlü Green Art bahçe mobilyaları ile uzun sohbetlerin tadına varmak isteyenlerin Türkiye çapına yayılan bine yakın İstikbal bayisinden birine uğramaları yeterli.
www.istikbal.com
Bilgi için: 444 33 44


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT