İstikbal ile Bahçe Keyfine Açık Davet

Alışveriş Alışveriş İstikbal ile Bahçe Keyfine Açık Davet

Tarihler: 14 Mayıs 2007 Pazartesi ~ 14 Mayıs 2007 Pazartesi

Firma: İstikbal

Telefon: 444 33 44

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 14, 2007 ~ May 14, 2007
İSTİKBAL İLE BAHÇE KEYFİNE AÇIK DAVET
Mobilya ve ev aksesuarlarına yönelik ürünleri ile ev dekorasyonunun öncülüğünü yapan İstikbal, birbirinden şık ve konforlu bahçe mobilyaları ile açık alanlarda keyfe ve dinlenmeye davetiye çıkartıyor. İstikbal, ‘’Green Art 2007 Koleksiyonu” ile mekanlarda rahatlığı yaşatırken; zerafet ve dekoratif duruşun da en güzel örneklerini sunuyor....

Balkon, teras , bahçeler ve yazlıklar havaların ısınmasıyla birlikte yaza hazırlanmaya başladı. Baharı ve yazın keyfini açık mekanlarda çıkartıp, kışın mahmurluğunu üzerinden atmak isteyenler için İstikbal, doğaya uyumu ile göz dolduran bahçe mobilyalarını bahçe ve açık hava düşkünlerinin beğenisine sunuyor.

Rahatlığı bahar ve yaz aylarında dış mekanlara taşıyan Green Art, 17 farklı modeli ile her zevke hitap eden ayrıcalıklı bir koleksiyon sunuyor. Hasır görünüşü ile doğayla uyumlu bir tablo çizen “İstikbal 2007 Greenart Koleksiyonu” kahvenin, beyazın ve kremin en güzel tonlarını ile birbirinden şık tasarımlar ile birleştiriyor.

Çevre dostu üretimi ile de farklılık yaratan Greenart; UV ışınlarına, mikroorganizmalara, vücut tuzuna ve güneş yağına karşı dayanıklı yapısı ile büyük kullanım kolaylığı sağlıyor. Yaz kış aylarına dayanıklılığı ile beklentinin ötesine geçen koleksiyon, kolay temizlenme özelliği ile de açık alanda keyif yapmaya zaman tanıyor.

Doğa ile güne başlamak, günün yorgunluğunu bahçenin yeşil çimleri üzerinde atmak, konforlu bir ortamda anı yaşamak isteyenler için İstikbal, “Green Art Koleksiyonu” 2007’de bahçede en güzel ve keyifli zamanları vaad ediyor.

Zengin renk ve model alternatifleri ile ideal çözümler sunan İstikbal “Green Art Koleksiyonu”, Türkiye geneline yayılmış binin üzerindeki İstikbal bayisinde satışa sunuluyor.
www.istikbal.com
Bilgi için: 444 33 44

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT