İstikbal ile Hediyeli Ev Tekstili Şıklığı

Alışveriş Alışveriş İstikbal ile Hediyeli Ev Tekstili Şıklığı

Tarihler: 17 Eylül 2007 Pazartesi ~ 27 Eylül 2007 Perşembe

Firma: İstikbal

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 17, 2007 ~ Eyl 27, 2007
İstikbal ile Hediyeli Ev Tekstili Şıklığı

Ev tekstilinde özgün koleksiyonlarıyla farklı bir yere sahip olan ve ev modasına yön veren İstikbal, nevresim, uyku seti ve polar battaniyelerde geçerli olan yeni kampanyası ile küçük ev aletleri hediye ederek fark yaratmaya devam ediyor.

Özgün desenleri, eşsiz renk kombinasyonları ve yeni koleksiyonlarıyla yatak odalarına yeni bir soluk getiren ev tekstili ürünlerinin adresi İstikbal, yeni başlattığı kampanyasında sunduğu küçük ev aletleri hediyeleri ile cazip fırsatlar sunuyor. Birbirinden şık İstikbal ev tekstil ürünleri ile yatak odalarında yeni konseptler yaratmak isteyenler için İstikbal, 1 Eylül-31 Ekim 2007 tarihleri arasındaki yeni sonbahar kampanyası kapsamında Sinbo şarjlı süpürge, baskül veya saç kurutma makinesi hediye ediyor.

Ayrıca İstikbal, ev aletleri hediye kampanyasının yanında maksimum karta özel peşin fiyatına vade farksız 12 veya 18 aya varan vade farklı taksit imkanı ile de cazip ödeme avantajı sağlıyor.

İstikbal ev tekstil ürünleri, farklı desen çeşitleri, canlı renkleri ve kalitesi yanında antialerjik ve antibakteriyel özelliği ile de sağlıklı uykunun kapılarını aralıyor. Kendine özgü yumuşak pamuklu ve teni saran saten kumaşlardan üretilen, yüzlerce renk ve model seçeneğiyle tüketicisine seslenen ev tekstil ürünleri ile İstikbal, Türkiye çapında bini aşkın bayisinde cazip kampanya ve ödeme avantajları ile sizleri bekliyor.

www.istikbal.com
Bilgi için: 444 33 44

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT