İstikbal ile Uyku Keyfinde Ortapedik ve Ergonomik Yataklara Yüzde 40 İndirim

Alışveriş Alışveriş İstikbal ile Uyku Keyfinde Ortapedik ve Ergonomik Yataklara Yüzde 40 İndirim

Tarihler: 28 Mayıs 2007 Pazartesi ~ 31 Mayıs 2007 Perşembe

Firma: İstikbal

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 28, 2007 ~ May 31, 2007
İSTİKBAL İLE UYKU KEYFİNDE ORTAPEDİK VE ERGONOMİK YATAKLARA YÜZDE 40 İNDİRİM

Türkiye’nin en büyük yatak üreticisi İstikbal, uyku teknolojisinde büyük yeniliklere imza atarken, herkese uykunun en keyifli halini yaşatmak için 11-31 Mayıs 2007 tarihleri arasında ergonomik ve ortapedik yataklarda “Yüzde 40 İndirimli” dev kapmanyasını müjdeliyor.

Mobilya sektörünün öncüsü İstikbal, sektördeki iddiasını art arda hayata geçirdiği kaçırılmayacak fırsat kampanyaları ile sürdürüyor. İstikbal, 11-31 Mayıs 2007 tarihleri arasındaki kısa sürelik fırsat günlerinde full ortopedik ve ergonomik yatakları Yüzde 40 indirimle satışa sunuluyor. İstikbal yatakların en çok tercih edilen modellerinden Optimal ve Comfort yataklar gün içinde yaşanan yoğun tempo, stres ve yorgunluktan kaynaklanan uyku sorunları ve bozukluklarının artış gösterdiği günümüzde, uyku kalitesini artırmayı ve her tür uyku sorununa uygun çözüm buluyor.

Konfor ve ergonomiyi bir arada sunan Comfort, SL kesintisiz yay sistemi kullanılan ve full ortopedik olan Comfort, ped katmanı ile yatağa ekstra rahatlık veriyor. Masaj etkisi yapan profil sünger sayesinde kan dolaşımının hızlanması sağlanıyor. Mükemmel ergonomi sağlayan sünger plakası ile farklılık yaratan Comfort boncuklanmaya ve solmaya dayanıklı özel kumaşı ile kullanım kolaylığı sağlıyor. Aynı zamanda antialerjik ve antibakteriyel elyaf yapısı sayesinde yatağın ömrünü uzatıyor. Vücudunuza yıllarca tam destek sağlayan SL Optimal ise Smart Yataklar içinde yer alıyor. SL Kesintisiz yay sistemi, özel olarak tasarlanmış viskonlu, jakarlı kumaşı ile ultra ortopedik olarak üretilen SL Optimal, flaret özellikli kumaşı, elyaf ve sünger dokusu, deformasyona karşı özel ısı işlemi uygulanmış yay karkası, yatağın üzerindeki ağırlığı tüm yüzeye eşit olarak dağıtan thermofelt sert keçesi ile yataktan beklenebilecek tüm özellikleri birarada konfor ile buluşturuyor..

İstikbal Comfort ve SL Optimal yataklar ile kaliteli ve keyifli uykuyu doyasıya yaşamak isteyenler, yüzde 40’lık büyük indirim avantajı ile 11-31 Mayıs 2007 tarihleri arasında Türkiye geneline yayılmış bine yakın İstikbal bayisiden birine uğramaları yeterli...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT