İstikbal ile Webroom Devri Başlıyor

Alışveriş Alışveriş İstikbal ile Webroom Devri Başlıyor

Tarihler: 23 Kasım 2009 Pazartesi ~ 23 Aralık 2009 Çarşamba

Firma: İstikbal

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 23, 2009 ~ Ara 23, 2009
Mobilya sektörünün öncüsü İstikbal, yenilikçi hizmet anlayışına bir yenisini daha ev modasında üçüncü boyutu hayata geçirerek başlatıyor. İstikbal’in son devrimi ürün giydirme ve tasarım programı “Webroom” ile herkes evini kendi zevkine ve ölçülerine göre internet üzerinden rahatlıkla döşeyebilecek, farklı ev tasarımları yaratabilecek.

Mobilya sektörünün lider, yeniliklerin öncü markası İstikbal, tüketicilerine verdiği hizmetlerin kalitesini sürekli yükseltmeye ve sektöre yeni açılımlar kazandırmaya devam ediyor.

İstikbal’in son yeniliği “Webroom”, tüketicilerin dekorasyon yaklaşımı konusunda hayatlarını kolaylaştırarak yaratıcılıklarını son noktaya taşımayı amaçlıyor. Webroom ile üç boyutlu ürün giydirme ve ev tasarımı programını hizmete sokan İstikbal, özgün ve modern tasarım yaklaşımı ile yarattığı dekorasyon dünyasının tüm inceliklerini web sitesinde de eş zamanlı yaşatıyor.

İstikbal’in tüm ürünlerini ve özelliklerini yansıtan web sitesinde, yeni üç boyutlu ev dekorasyonu uygulamasını kullanmak ise çok kolay. İstikbal web sitesine ücretsiz üye olunduktan sonra mekan ölçüleri sisteme kaydediliyor ve duvar renginden perdeye her detaya kadar istenilen tüm oda veya ev rahatlıkla kişiye özel tasarımla döşenebiliyor. Mobilya alışverişinden önce İstikbal, renk, tarz, ölçü, estetik uyumu ve birbirini bütünleyen ürünleri ile tüketicilerin evlerini özgürce dekore edebilmesine olanak sağlayarak, ev modasında uyumu yakalamak için çaba ve zaman kaybına son vermeyi amaçlıyor. Üç boyutlu olarak kullanılan uygulamaya www. istikbalwebroom.com web adresinden ulaşmak mümkün.

Türkiye’yi saran bini aşkın bayisi, yüzlerce ürün grubu, tüketici odaklı yaklaşımı ile sektörün ihtiyaç ve beklentilerini her noktada ürünlerine ve hizmetlerine en iyi şekilde yansıtan İstikbal, ev dekorasyonunda yeni trendleri öngörerek tüm üretim ve hizmet süreçlerini sürekli geliştirerek sektörün yönünü belirlemeye devam edecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT