İstikbal`in Yeni Mağazacılık Anlayışı Yaygınlaşıyor

Alışveriş Alışveriş İstikbal`in Yeni Mağazacılık Anlayışı Yaygınlaşıyor

Tarihler: 20 Kasım 2006 Pazartesi ~ 20 Kasım 2006 Pazartesi

Firma: İstikbal

Telefon: 444 33 44

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 20, 2006 ~ Kas 20, 2006

İSTİKBAL’İN YENİ MAĞAZACILIK ANLAYIŞI YAYGINLAŞIYOR
Mobilya sektörünün ve yeniliklerin öncüsü İstikbal, bir Ev Konsept Mağazacılık zincirini hızla genişletiyor... İstikbal, son olarak Kırşehir ve Tokat’ta iki yeni Ev Konsept Mağazasının daha açılışını gerçekleştirdi… Ev Konsept Mağazacılığındaki yatırım atağını hızla sürdüren İstikbal, önümüzdeki dönemde 30 yeni Ev Konsept Mağazası açmayı hedefliyor...

Mobilya sektöründe yarım asırdır öncülüğünü koruyan İstikbal, Ev Consept mağazalarının sayısını hızla artırıyor…İstikbal son olarak Kırşehir ve Tokat’ta iki yeni Ev Consept mağazasını daha hizmete açtı…. Ev Consept Mağazalarının açılış törenlerine Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak, Boydak Holding Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü Boydak, Boydak Yönetim Kurulu Üyesi ve İstikbal A.Ş. Genel Müdürü Memduh Boydak’ın yanı sıra çok sayıda davetlinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Yüzlerce ürünü aynı çatı altında buluşturan binlerce metrakarelik dev ev konsept mağazaları ile yatırım atağını sürdüren İstikbal, bu mağazalar ile ev dekorasyonu ile ilgili tüm ürünleri tek bir çatı altında tüketicilerinin beğenisine sunmayı amaçlıyor…Ev Consept Mağazalarının yaygılaşması ile ilgili bir değerlendirme yapan Memduh Boydak, “Amacımız hızla değişen yaşam tarzlarına paralel tüketici beklentilerini eksiksiz karşılamak. Bu nedenle 2005’ten bu yana geliştirdiğimiz yeni ev konsept mağazalarımızın sayısını hızla yaygınlaştırmayı ve 2007 yılında yatırımlarımız ile desteklemeyi planlıyoruz” dedi.

Hedef: 30 Yeni İstikbal Ev Konsept Mağazası
Türkiye’de ev konsept mağazacılık anlayışının öncüsü İstikbal, yeni açılan Tokat ve Kırşehir mağazaları ile beraber 2005 yılından bu yana Samsun, Rize, Erzurum, Elazığ, Bursa, Ankara, Trabzon ve Diyarbakır’ gibi Türkiyenin çeşitli illerinde dev ev konsept mağazalarını tüketicilerle buluşturdu. Önümüzdeki dönemde de ortalama 8 bin metrakarelik, 30 ev konsept mağazasını ile Türkiye çapında açılış yapmayı planlıyor…

İstikbal ile Ev Konsept Mağazacılığı
Mutfaktan halıya, oturma grubundan bahçe mobilyasına, aksesuardan yatağa kadar uzanan zengin ürün yelpazesini tek çatı altında tüketici ile buluşturan İstikbal, binlerce metrekarelik keyifle gezilebilen ve ev ile ilgili her tür ihtiyaca cevap veren merkezler oluşturmayı amaçlıyor. Tüketicilerinin değişen yaşam koşullarına ve beklentilerine paralel ürünler ve konseptler geliştiren İstikbal Mobilya, özellikle metropoller başta olmak üzere ortalama 8 bin metrekarelik dev Ev Konsept mağazaları ile tüm ev ürünlerini aynı çatı altında sunuyor. Halı ve aksesuar grubunda Deco, mutfak ve banyo sektöründe İstikbal-Regina markaları ile evin tüm ihtiyaçlarını markanın kalite ve müşteri memnuniyeti anlayışıyla sunan İstikbal Ev Konsept Mağazaları, tüketicinin zamandan tasarruf etmesini ve tek bir mağazaya girerek tüm ihtiyaçlarını karşılamasını amaçlalıyor. Bu anlayış çerçevesinde yeni bir uygulamayı daha hayata geçiren İstikbal, binin üzerindeki ürün çeşidini tüm tasarım ve teknik ayrıntıları ile sektörün en geniş kapsamlı kataloğu olan Ev Konsept Kataloğunda bir araya getiriyor ve son trendleri tüketiciler ile tek elden paylaşıyor... Binlerce ürünü tüm özellikleri ile birlikte sunan ev konsept kataloğu Türkiye çapında tüm İstikbal bayilerinden ücretsiz olarak temin edilebiliyor.
www.istikbal.com
Bilgi için: 444 33 44

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT