İstikbal’den Çok Özel Bir Tasarım: Riviera

Alışveriş Alışveriş İstikbal’den Çok Özel Bir Tasarım: Riviera

Tarihler: 15 Ekim 2007 Pazartesi ~ 19 Ekim 2007 Cuma

Firma: İstikbal

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 15, 2007 ~ Eki 19, 2007
İSTİKBAL’DEN ÇOK ÖZEL BİR TASARIM: RİVİERA

Kadifenin asaletini, kahve ve kremin mükemmel uyumunu göz dolduran bir tasarımla birleştiren İstikbal, son ürünü Riviera ürün grubu ile salonlarda şıklığın en güzel halini yansıtıyor...
Mobilya sektörü öncüsü İstikbal, ev dekorasyona yönelik yüzlerce tasarımına yenilerini eklemeye ve farklı konsept ürünlerini art arta tüketici ile buluşturmaya devam ediyor. İstikbal, 2007 koleksiyonu içinde yer alan yeni ürünü Riviera’yı göz kamaştıran şıklık içinde iki ayrı modelde sunuyor.

Maxi takım ve deluxe takım olarak iki ayrı tasarımdan oluşan Riviera, krem ve kahverenginin mükemmel renk bütünlüğünü sunuyor. İki adet üçlü koltuk ve iki adet berjer ile her tür mekana rahatça uyum sağlayabilen Riviera, ayrıca geniş oturma alanı ve kumaş dokusunun yumaşaklığı ile salonlarda konforu doyasıya yaşatıyor. Parlak kumaşının zarif duruşu, yumuşak hatları ve modern görünüşü ile farklılık yaratan Riviera’nın koltuk kumaşına uyumlu farklı tonlarda tasarlanan, varak desenli kumaşlarla ve püsküllerle süslenen özgün kırlentleri ise bu özel tasarıma ahenk katıyor.

Son dönemlerde ev dekorasyonunun popüler uygulaması iç bükey yapı ile öne çıkan Riviera, iki modelde farklı olarak kullanılan croco deri ve naturel hasır uygulaması ile de mükemmel bir görsel bütünlüğü yansıtıyor. Üçlü koltukların geniş iç hacmi ve kullanılan özel bir mekanizma sayesinde yatak ve sandık olabilen Riviera, kullanım kolaylığı ve fonsiyonellikte de sınır tanımıyor.

Dekorasyonda farklı bir konsept yaratarak, şıklığı ve rahatlığı evlere taşımak isteyenlere seslenen Riviera Koltuk Takımı, Türkiye çapında 1000’e yakın İstikbal bayisinde beğeniye sunuluyor.

www.istikbal.com
Bilgi için: 444 33 44

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT