İstinyepark’ta Film Tadında Anneler Günü Kutlaması

Alışveriş Alışveriş İstinyepark’ta Film Tadında Anneler Günü Kutlaması

Tarihler: 11 Mayıs 2012 Cuma ~ 13 Mayıs 2012 Pazar

Firma: İstinyepark

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 11, 2012 ~ May 13, 2012

Anneler Günü 2012

İstinyePark, Anneler Günü’ne özel çocukların hem eğlenebileceği hem de annelerine benzersiz bir sürpriz yaşatacakları film tadında bir etkinliğine ev sahipliği yapıyor. İstinyePark’ın minik ziyaretçileri, ana etkinlik alanında kurulacak film seti şeklindeki platformda yeşil perde teknolojisiyle, annelerine olan sevgilerini gösterebilecekleri renkli bir klip çekecek. Klip aynı anda DVD’ye kaydedilerek annelere hediye edilecek. Bu özel etkinlik 11 – 13 Mayıs tarihlerinde saat 11:00 – 19:00 arasında…

İstinyePark, Anneler Günü kapsamında tüm anneleri ve çocuklarını birlikte eğlenmeye davet ediyor. Ana etkinlik alanında gerçekleşecek aktivitede, çocuklar belirlenen iki temadan birini seçerek annelerine kendi filmlerini çekecekler. “Büyüyen Sevgi” temasıyla karşılarındaki ekranda görünecek farklı objelerin büyüklüğüne göre kollarını açarak annelerini ne kadar çok sevdiklerini gösterecek bir filme imza atacaklar. İkinci temada ise farklı fonların önünde dans edecek çocuklar annelerine eğlenceli bir klip hazırlamanın heyecanını yaşayacak. Hazırlanan bu klipler çok kısa bir süre içinde DVD haline getirilip annelere hediye edilecek.

Anneler Günü’ne özel İstinyePark’ın düzenlediği etkinlikler bununla da sınırlı kalmıyor. Çocukların anneleri için çektikleri fotoğraflar film karesi gibi sayfalara aktarılarak flipbook oluşturulacak. Minik ziyaretçiler bu kitabın sayfalarını hızlı bir şekilde çevirdiklerinde çektikleri filmi hareketli olarak da izleyebilecek. Tüm bu etkinliklerin ücretsiz olarak gerçekleşeceği aktivite 11 – 13 Mayıs tarihlerinde saat 11:00 – 19:00 arasında İstinyePark’ta!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT