İtalyan tasarımı çizmeyi aştı, saat sektörüne U-Boat`ları fırlattı.

Alışveriş Alışveriş İtalyan tasarımı çizmeyi aştı, saat sektörüne U-Boat`ları fırlattı.

Tarihler: 14 Nisan 2008 Pazartesi ~ 20 Nisan 2008 Pazar

Firma: U-Boat

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 14, 2008 ~ Nis 20, 2008
U-Boat Zirveye Oynuyor…
İtalyan tasarımı çizmeyi aştı, saat sektörüne U-Boat`ları fırlattı.

Adını II.Dünya Savaşı Alman Denizaltıları "U-Boat" lardan alan tasarım harikaları, kollarda parıldıyor.

Bu kez saat tasarımında zirveye oynayan İtalya, ünlü tasarımcı Italo Fontana ile hayat bulan U-Boat markasıyla Türkiye sektörünü kokluyor. Avrupa Elit sosyetesinin ardından Hollywood`un da gözdesi haline gelen U-Boat, spor ve moda dünyasının erkek stil ikonu ünlü futbolcu David Beckham`ın ilk ve tek tercihi oldu. David Beckham gibi John Legend, Victoria Beckham, Backstreet Boys, Akon, Cee-Loo, Paula Abdul, Dano Halsall, Giorgio Panariello gibi popüler kültürün önemli isimlerininde vazgeçemediği markanın kurucusu Italo Fontana 2000 yılında bu konsepti yarattı. Fontana, 7 yıl once piyasaya sunduğu İtalyan çizgileri taşıyan tasarım harikalarına İkinci Dünya Savaşı`nda kullanılan ve Alman denizaltı filosu olarak tarihe geçen U-Boat`ların adını verdi.

İtalya, Fransa, İngiltere, Belçika, İsviçre, Yunanistan, Uzakdoğu ve Amerika`daki sadece special mağazalarda satışa sunulan U-Boat, 2007 ve 2008 Grammy Müzik Ödülleri`nin ana sponsoru ayrıca Porsche Club`ın da ana sponsoru olarak dikkat çekiyor.

Minimalist bir düşünce ile yaratılan konsept, oldukça sade çizgiler içeriyor. 43 mm., 50 mm ve 55 mm. olmak üzere üç adet boyutta tasarlanan ürünlerin farklı materyallerden yapılmış 5 çeşidi bulunuyor. Bu 5 ayrı çeşidinde material olarak altın, gümüş, silah çeliği, titanium ve çelik gibi farklı materyaller kullanılıyor. Unisex kullanım için özel olarak tasarlanan her modelin isteğe göre her çeşit metalden ayrı ayrı tasarlanmış olanları göze çarpıyor. Sadece 43 mm. boyutuyla dikkat çeken "Thousands of Feet" modelinin pırlanta ve yakut taşlı bayanlara özel ayrı bir koleksiyonu bulunuyor. U-Boat`un bu zengin tasarım konseptinde yer alan her ürün İtalya`daki fabrikasında kusursuz el işçiliği ile üretiliyor. Tasarım sonrası ise ürünlerin tümü için kendine ait özel modifikasyonlarla üretilmiş İsviçre ETA makineleri kullanılıyor.

U-Boat`ları sektörde rakipsiz kılan diğer bir özellik ise saat kadranlarında yüksek ısıya dayanıklı Karbon Fiber madenlerinin kullanılıyor olması. Karbon fiber aynı zamanda F1 araçlarının fren tertibatında ve uzay araçlarında ani ısı artışlarını dengelemek için kullanılan önemli bir madde olarak biliniyor. Atletik ve şık, tasarımda karakter sahibi, feminen ve maskulen çizgilere sahip optimal ve fonksiyonel ürün yelpazesiyle U-Boat`ları taşımak heyecan verici ve ayrıcalıklı…


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT