İtalyanlar`ın Bir Numaralı Kahvesi Lavazza Şimdi Marketlerde...

Alışveriş Alışveriş İtalyanlar`ın Bir Numaralı Kahvesi Lavazza Şimdi Marketlerde...

Tarihler: 05 Mayıs 2008 Pazartesi ~ 07 Mayıs 2008 Çarşamba

Firma: Lavazza

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 5, 2008 ~ May 7, 2008
İtalyanlar`ın bir numaralı kahvesi Lavazza Şimdi Marketlerde...
Avrupa ve İtalya`da pazar lideri, ünlü kahve markası Lavazza, şimdi marketlerde.
Migros, Makrocenter, Carrefour, Metro, Real, Kipa marketlerinde satışa sunulan Lavazza, kahve tutkunları için vazgeçilmez bir marka… Muhteşem tadı, baş döndüren kokusu ve şık paketleriyle Lavazza, her evde olmazsa olmaz bir kahve…

İtalyanların %65`inin evde kahve içmek için tercih ettiği Lavazza, Qualita Rossa isimli 1 kg`lık çekirdek kahvelerinin yanı sıra, kafeinsiz kahvesi Lavazza Dek, öğütülmüş Qualita Rossa Espresso Kahvesi, Café Crema Filtre Kahvesi ve Lavazza Club %100 Arabica kahvesini 250 gramlık paketlerde sunuyor.

Luigi Lavazza firması 1895 yılında kuruldu ve ilk şubesinin İtalya`nın Turin şehrinde açtı. O zamanki birçok mağazada olduğu gibi Lavazza da her şeyi bulabileceğiniz genel amaçlı bir mağazaydı. Çok kısa bir süre sonra Lavazza`nın müdavimleri özel kahvesinin ne kadar kaliteli olduğundan sıkça bahsetmeye başladı.

Bunu takip eden 40 yıl süresince Lavazza`nın adı ve kahvesinin kalitesi dilden dile anlatılarak tüm İtalya`ya yayıldı ve Turin dışında da birçok yerde satılmaya başlandı. İkinci Dünya savaşından sonraki gelişme ve sanayileşme döneminde Lavazza yeni seviyelere erişti.

1970`lerin sonundan itibaren Lavazza, premium kahvesi aracılığıyla İtalyan sitilini Avrupa`da duyurmaya başlayarak ismini daha kalıcı hale getirdi. 1980`li yıllar Lavazza için çok hızlı bir büyüme dönemiydi. Bu dönemde Fransa, Almanya, İspanya, İngiltere ve diğer Avrupa ülkelerinde, gerçekleştirdiği premium kahve ihracatı ile çok güçlü ve kalıcı bir konum elde etti.

1990`larda uluslararası bir yapıya erişerek dünya çapında en bilinen İtalyan kahve temsilcisi olmuştur. Lavazza bugün İtalyan yaşam stilinin sembolüdür.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT