IXOS ve TRIPPEN BNG ile Türkiye’de…

Alışveriş Alışveriş IXOS ve TRIPPEN BNG ile Türkiye’de…

Tarihler: 29 Temmuz 2009 Çarşamba ~ 29 Ağustos 2009 Cumartesi

Firma: BNG

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 29, 2009 ~ Ağu 29, 2009
IXOS ve TRIPPEN BNG ile Türkiye’de…
Almaktan bıkmayacağınız, her kadının tutkusu ayakkabı… BNG bu tutkuya yurtdışından iki marka hediye ediyor. Alman el yapımı ayakkabı markası Trippen ve dünyaca ünlü İtalyan ayakkabı markası Ixos Türkiye’de sadece BNG mağazalarında ayakkabı tutkunlarına sunuluyor.

El Yapımı, Avantguard tasarımlar…
İki Alman tasarımcının dünya modasına kazandırdığı Trippen markası, Türkiye’de ikinci sezonunu yaşıyor. Avantguard tasarımları ile dikkat çeken Trippen ayakkabıların en büyük özelliği el yapımı olması. Yaz sezonunda BNG koleksiyonundaki renklerle örtüşen yeni Trippen modelleri farklı tasarımları sevenleri bekliyor. Tahta ile derinin uyumu koleksiyona değişik bir hava katarken, siyah, pudra, platin, antrasit renklerinden oluşan ürünlerde rahatlık ön planda tutulmuş.

Ünlü İtalyan…
Ünlü İtalyan ayakkabı markası dünyaca ünlü IXOS şimdi BNG mağazalarında… %100 deri malzemeden üretilmiş, gladyatör modeller, topuklu elegan şık tasarımlar, maskülen detaylı babetler ayakkabı tutkunlarını bekliyor. BNG koleksiyonunun renkleri ile örtüşen gri, siyah, beyaz, pudra tonları adeta kombinasyonu zorunlu kılıyor.
Bu özel tasarım ayakkabıları BNG’nin İstanbul Tünel ve Erenköy, İzmir Alsancak ve Alaçatı mağazalarında görebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT