J&B Yeni Şişesiyle Artık Daha da Çekici

Alışveriş Alışveriş J&B Yeni Şişesiyle Artık Daha da Çekici

Tarihler: 24 Mart 2008 Pazartesi ~ 25 Mart 2008 Salı

Firma: J&B

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 24, 2008 ~ Mar 25, 2008
J&B yeni şişe tasarımıyla Mart ayında reyonlarda olacak
J&B yeni şişesiyle artık daha da çekici
Dünyanın bir numaralı parti viskisi J&B, yeni şişesiyle raflardaki yerini almaya hazırlanıyor. Her şişesinde 42 farklı viskinin karışımı bulunan J&B Rare, yenilenen şişesiyle enerjik ve çağdaş görünüme kavuşarak daha göz alıcı bir hale büründü.
“Türkiye’nin ve Avrupa’nın bir numaralı Skoç viskisi ikonik imajına modern bir dokunuş kattı”

Geçtiğimiz yıl başlattığı “Start a Party” kampanyasıyla büyük ses getiren J&B Rare, bu sene de şişe tasarımında yaptığı değişiklikle erkeksi bir görünüm kazandı. Omuzlarındaki yuvarlak hatları sertleştiren J&B Rare şişesi, kapak tasarımından etiketine kadar yeniden tasarlandı. J&B’nin zengin geçmişini yansıtan kabartmalı mührünün yanı sıra etiketindeki değişiklikler de yeni şişenin öne çıkan ayrıntılarını oluşturuyor. Justerini & Brooks’un kuruluş yılı siyah zemin üzerinde yazılarak markanın tarihçesi vurgulanırken, şişenin arka yüzünde bulunan kabartmalar da J&B’ye dikkat çekici bir görünüm kazandırıyor. Asırlardır süregelen mirasını yenilenen görünümüyle birleştiren J&B Rare, viski severlerin önüne çıkmaya hazırlanıyor.

Tadındaki kaliteyi, özenli görünümüyle de pekiştiren J&B Rare, 2007 yılında global olarak başlattığı ve disko topuyla özdeşleşen “Start A Party” kampanyasıyla büyük beğeni topladı. Yeni şişesiyle etkileyici bir görünüm kazanan J&B Rare, parti tutkunlarına hitap eden yeni şişe tasarımı ile markanın “parti viskisi” olma özelliğini vurguluyor.

Diageo dünya çapında “Alkolü Sorumlulukla Tüketin” sosyal sorumluluk kampanyasını yürütüyor ve bunu tüm iletişim materyallerinde ve ilanlarında kullanıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT