Jack Lemans’ın Muhteşem Koleksiyonları İle Şimdi Aşk Zamanı…

Alışveriş Alışveriş Jack Lemans’ın Muhteşem Koleksiyonları İle Şimdi Aşk Zamanı…

Tarihler: 05 Şubat 2010 Cuma ~ 25 Şubat 2010 Perşembe

Firma: Jack Lemans

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 5, 2010 ~ Şub 25, 2010

Sektörde bir ilki gerçekleştirerek sevgililer gününe özel yüzde 50 indirim kampanyası uygulayan Jack Lemans’ın 2010 koleksiyonunu görmeden sevdiğinize hediye almayın…

Kaliteli, trendy ve şık tasarımları ile Dünya saat modasının öncü markası Jack Lemans sevgililer gününe özel bir kampanya hazırladı. Jack Lemans saat sektöründe bir ilki gerçekleştirerek 10-14 Şubat tarihlerinde sevgililer gününe özel tüm ürünlerinde yüzde 50 indirim uygulayarak aşkını zamanında anlatmak isteyenlerin imdadına yetişiyor. Oluşturduğu modelleri ve şıklığı ile dünya saat modasında en çok tercih edilen marka haline gelen Jack Lemans, çok çeşitli renk alternatifleri ve göz dolduran modelleri ile klasikten spora her zevke hitap ediyor.

Rome Lady modeli ile sevdiğiniz kadının kalbinde ışıldayın…

Kadranında ve kasasındaki svarovski taşlarla kalite ve asaleti simgeleyen Rome Lady modeli farklı renk alternatifleri ile tüm kadınların beğenisini kazanıyor. 10 ATM’ye kadar su geçirmezlik özelliği, tarih, gün ve ayrı saniye göstergesiyle aynı zamanda fonksiyonel olan bu saat sevdiğinizin kalbini fethedecek.

Lıverpool Gmt modeli ile zamanı her yerden takip edin…

Jack Lemans’ın erkeklere özel hazırladığı yeni koleksiyonu Lıverpool GMT, tarih göstergesi ve dual time özelliklerinin yanı sıra GMT (Greenwich Mean Time) ayarı ile yurt dışı bağlantılı çalışanlar için vazgeçilmez olacak. 50 mm siyah IP kaplama çelik kasaya sahip Lıverpool koleksiyonu, 10 ATM ye kadar su geçirmezlik özelliğinin yanı sıra silikon ve deri kayış alternatifleri ile satışa sunuluyor. Jack Lemans’ın yeni görücüye çıkardığı Lıverpool koleksiyonu ile sevdiğinize hem iş hayatında, hem de hafta sonları kullanabileceği muhteşem bir saat hediye edin.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT