Jacques Lemans’ın Liverpool GMT Modeli ile Zamanı Her Yerden Takip Edin

Alışveriş Alışveriş Jacques Lemans’ın Liverpool GMT Modeli ile Zamanı Her Yerden Takip Edin

Tarihler: 22 Mart 2010 Pazartesi ~ 19 Nisan 2010 Pazartesi

Firma: Jacques Lemans

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 22, 2010 ~ Nis 19, 2010
Yoğun bir temposu içindeyseniz ve yurtdışı bağlantılı çalışıyorsanız Jacques Lemans’ın Liverpool GMT modeli tam size göre…Jacques Lemans’ın erkeklere özel tasarladığı Liverpool GMT koleksiyonu, Dual Time ve Greenwich Mean Time ayarı ile zamanı her yerden takip etmenizi sağlıyor.

Teknoloji ve fonksiyonelliğin dışında kaliteli ve şık tasarımları ile dünya saat modasının öncü markası Jacques Lemans’ın erkeklere özel hazırladığı Liverpool GMT koleksiyonu, yoğun iş temposu içinde hayatınızı kolaylaştırırken, iş sonrası özel zamanlarda da kullanılabilecek fonksiyonel bir model. Tarih ve saat göstergesinin yanı sıra Dual Time özelliği ile ikinci bir saat ayarı yaparak iş yaptığınız ülkenin saatini ayarlayabilir, GMT (Greenwich Mean Time) ayarı ile farklı ülkelerle çalışıyorsanız saat farklılıklarını kolayca hesaplayabilirsiniz. 50 mm siyah IP kaplama çelik kasaya sahip Liverpool koleksiyonu, 10 ATM’ye kadar su geçirmezlik özelliğinin yanı sıra silikon ve deri kayış alternatifleri ile kullanım amacınıza uygun alternatifler sunuyor. Jacques Lemans’ın yeni görücüye çıkardığı Liverpool koleksiyonu rose altın,çelik ve siyah PVD olmak üzere üç farklı kasa rengi alternatifine sahip.

Türkiye Distribütörlüğünü ACY saatin yürüttüğü Jacques Lemans, 1975 yılından beri merkezi Avusturya’da bulunan ve tam 70 ülke distribütörlüğü ile uluslararası bir marka. Yaptığı yenilikler ve geliştirdiği modeller ile dünya saat sektöründe haklı bir üne sahip olan Jacques Lemans 35 Yıllık deneyimi ve yaptığı ar-ge çalışmaları ile saat modasının öncüsü olmayı başarmıştır. Daha önceki yıllarda sporla saati birleştirerek Formula 1’e sponsor olan Jacques Lemans, F1 logosu ile saat üretti. Şimdilerde Şampiyonlar ligi için tek üretici olma hakkını alan Jacques Lemans UEFA Şampiyonlar Ligi saati üretecek.

Geliştirdiği modelleri ve farklı tasarımları ile ilklere imza atan Jacques Lemans’ın yeni koleksiyonlarını görmeden saat tercihinizi yapmayın…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT