JBL Balık Yemleri Artık Tropikal Güvencesinde

Alışveriş Alışveriş JBL Balık Yemleri Artık Tropikal Güvencesinde

Tarihler: 24 Nisan 2008 Perşembe ~ 27 Nisan 2008 Pazar

Firma: Tropikal Bahçe ve Evcil Hayvan Ürünleri

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 24, 2008 ~ Nis 27, 2008
JBL Balık Yemleri Artık Tropikal Güvencesinde
47 yıldır dünyanın 50 ülkesinde bir numara olan Alman markası JBL’in balık yemleri, ülkemizde “Tropikal Bahçe ve Evcil Hayvan Ürünleri” tarafından satışa sunuldu.
Evcil hayvan ürünleri sektörünün lider firması Tropikal, balık yemleri konusunda dünyaca ünlü JBL markasını ürün portföyüne ekledi. Böylece akvaryum meraklıları Tropikal’in yaygın dağıtım ağı sayesinde JBL’in en yeni ürünlerine artık çok daha kolay ulaşabilecekler.
Geniş bir ürün yelpazesine sahip olan JBL, dünyada en kaliteli balık yemi üreticileri arasında yer alıyor. Balıkların ihtiyacı olan protein, karbonhidrat, yağ ve vitamin gibi temel besin maddelerini en nitelikli kaynaklardan temin ederek dengeli bir şekilde sunan JBL balık yemleri, balıkların her zamankinden daha sağlıklı olmalarını ve güzel görünmelerini sağlıyor.

JBL balık yemleri sayesinde akvaryumların suyu daha temiz
JBL, ürünlerinde genelde balık unu yerine, fileto balık eti kullanıyor. Böylelikle daha az yosun üreten fosfat oluşuyor. Suyun temizliğinin korunmasına yardımcı olan JBL balık yemleri, akvaryum içinde zararlı maddelerin oluşmasını da engelliyor. Akvaryum ve akvaryum balıkları konusunu bir bilim olarak gören JBL, yürüttüğü yoğun Ar-Ge çalışmalarıyla konuya hem profesyonel hem de hobi olarak yaklaşanların gereksinimlerini birebir karşılayan ürünler geliştiriyor. JBL’in www.jbl.de adresinde yer alan ve dört farklı dilde hazırlanmış web sitesi, akvaryum meraklılarına güncel ve geniş bir bilgi arşivi sunuyor.

JBL balık yemlerinin ülkemizde satışa sunulan ürün yelpazesi hakkında ayrıntılı bilgi almak ve bulunduğunuz yere en yakın satış noktasını öğrenmek için www.tropikalpet.com.tr internet adresini ziyaret edebilir ya da 0216 306 66 60 numaralı telefonu arayabilirsiniz.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT