Jeande Calvin Klein Rahatlığını Yaşayın

Alışveriş Alışveriş Jeande Calvin Klein Rahatlığını Yaşayın

Tarihler: 14 Temmuz 2009 Salı ~ 14 Ağustos 2009 Cuma

Firma: Calvin Klein

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 14, 2009 ~ Ağu 14, 2009
Jeande Calvin Klein rahatlığını yaşayın
Calvin Klein Jeans’in 2009 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu’nun rahat kalıpları ve yaza uygun kumaşları ile jean içinde de özgür olmanın mutluluğunu yaşayacaksınız

Calvin Klein Jeans 2009 İlkbahar–Yaz Koleksiyonunun şık, rahat ve seksi çizgileri, zengin ürün yelpazesiyle ‘Calvin Klein Jeans’ ve ‘ck Calvin Klein’ mağazalarında moda tutkunlarıyla buluşuyor.
Calvin Klein Jeans’in her yaşa ve yaşam şekline uygun tasarımları sunduğu rahatlıkla yaz mevsiminin vazgeçilmezleri arasında yerini alıyor. Beyaz, gri, siyah ve mavinin tüm tonları, yüksek ve düşük bel seçenekleri ve kalıplarındaki zenginlikle Calvin Klein Jeans’in detaylarda gizli şık ve seksi çizgileri her vücut tipine hitap ediyor.
Calvin Klein Jeans’in lycralı modellerindeki modern kalıplar vücudu sararak mükemmel bir uyum sağlıyor. Bu yıl son derece trendy olan bol kesimli paçalar ve yüksek bel modeller ile moda öncüsü Calvin Klein bu yaz sezonunda da müşterilerine rahat şıklığı sunuyor. Modası asla geçmeyen yırtık jeanler ise Calvin Klein Jeans koleksiyonun öne çıkan modellerinden.

Fiyatları 200 ile 250 TL arasında değişen jean koleksiyonun, bayan modellerinde 25 ile 32 beden arası, erkek modellerinde ise 29’dan 40 bedene kadar uzanan geniş beden seçenekleri ve yaza uygun incecik kumaşlarıyla Calvin Klein Jeans sizleri rahat ve özgür bir yaza davet ediyor.
Calvin Klein jeanleri tamamlayan kıyafetler ise modern şehir yaşamından esintiler taşıyor. %100 mısır pamuğu T-shirtler, yaz akşamlarına uygun ince ve hava aldıran ceketler, trendy yelekler, uçuşan askılı bluzlar vazgeçilmez rahatlığı ile ön plana çıkıyor.
Calvin Klein Jeans koleksiyonu şıklık ve zarafeti, sporu ve rahatlığı bir arada arayan bay ve bayanları Calvin Klein Jeans ve ck Calvin Klein mağazalarında bekliyor. CK Calvin Klein ve Calvin Klein Jeans mağazaları İstinye Park, Ankara Cepa ve İzmir Forum Bornova’da.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT