Jimmy Key`de Aksesuarlar Aşka Geldi !

Alışveriş Alışveriş Jimmy Key`de Aksesuarlar Aşka Geldi !

Tarihler: 03 Ağustos 2010 Salı ~ 03 Eylül 2010 Cuma

Firma: Jimmy Key

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 3, 2010 ~ Eyl 3, 2010

Jimmy Key, 2010 Yaz Koleksiyonu’ndaki şapka, çanta ve ayakkabı modelleri ile stil sahibi kadınların dünyasına farklı bir yorum getiriyor.

Genç, dinamik cesur ve eğlenceli tasarımları ile dikkat çeken Jimmy Key, geniş şapka koleksiyonuyla size hem şıklık, hem de güneşin yakıcı ışınlarından korunma şansı veriyor. Koleksiyona hakim olan sarı, mor, mavi renkteki şapkalar, çiçek, pötikare gibi desenlerle hareketlendirilerek yeniden hayat buluyor.

Kadınların vazgeçilmezi geniş çantalar hem çapraz hem de omuz askı seçenekleri ile bu yaz da hakimiyetini sürdürüyor. Son dönem çanta kullanımında trend haline gelen postacı çantalar ise gösterişli ve çok rahat. Şık dizayn ve fonksiyonel askılara sahip olan çantalar oldukça iddialı. İster gündüz, ister gece günün her anında kullanabileceğiniz farklı boyları ve kumaş türleri ile dikkat çeken tasarımlar, her an imdadınıza yetişerek kurtarıcınız olacak.

Jimmy Key’deki ayakkabı modelleri ise, şıklığından ödün vermeyen kadınlar için tasarlanmış. Koleksiyonda ayakların rahatlığı düşünülerek tasarlanan babet ve dolgu topuk ayakkabılar, çiçek motifleri ve metal detaylar ile ön plana çıkıyor. Hem şık, hem de rahat adımlar atmak isteyen kadınlar Jimmy Key’in geniş ayakkabı koleksiyonunda aradığı her şeyi buluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT