Jimmy Key’de Aşkın En Moda Hali %50 İndirimle

Alışveriş Alışveriş Jimmy Key’de Aşkın En Moda Hali %50 İndirimle

Tarihler: 01 Şubat 2011 Salı ~ 14 Şubat 2011 Pazartesi

Firma: Jimmy Key

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 1, 2011 ~ Şub 14, 2011

Jimmy Key birbirinden şık tasarımları ve %50 indirim fırsatı ile, Sevgililer Günü için ne hediye alacağına karar veremeyen beylerin yardımına koşuyor.

14 Şubat yaklaşırken hediye konusunda telaşa düşen beylerin adresi bu sene de Jimmy Key oluyor. Geniş ürün yelpazesinde yer alan birbirinden şık tasarımları ile Jimmy Key, sevdiğiniz insana kendisi ve sevginiz kadar güzel pek çok hediye alternatifi sunuyor.

Yaşamın her anını koleksiyonlarına taşıyan, kadınları günün her anında istedikleri ve aradıkları şıklıkla buluşturan Jimm Key, Sevgililer Günü’nde de bu kuralını bozmuyor. Soğuk günlerin vazgeçilmezi olan ekose desenli gömleklerden kürk detayların hareket kattığı hırkalara, kışın ortasında bahar esintisi yaşatan çiçek desenli elbiselerden zengin triko koleksiyonuna, her dönem modanın olmazsa olmazı deri ürünlerden denim koleksiyonuna, mont ve kabanlardan model model eteklere kadar pek çok ürün seçeneği ile Jimmy Key’de aradığınızdan da fazlasını bulacaksınız.

Modern, şık, bakımlı ve dinamik metropol kadınının tercihi olan Jimmy Key, bu Sevgililer Günü’nde de sevgilisine hediye alma telaşı yaşayan beylerin tercihi olacak. Bu sene de Jimmy Key’in elbiseden pantolona, kabandan monta, etekten şorta, tayttan gömleğe, hırkadan aksesuara kadar geniş hediye seçenekleri ile sevgilinizi şımartmaya hazır mısınız?

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT