Jival’den Anneler Günü’ne Özel Kampanya!

Alışveriş Alışveriş Jival’den Anneler Günü’ne Özel Kampanya!

Tarihler: 07 Mayıs 2012 Pazartesi ~ 13 Mayıs 2012 Pazar

Firma: Jival

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 7, 2012 ~ May 13, 2012

Anneler en iyisini hak ediyor…

Anneler Günü heyecanının yaşandığı bugünlerde Jival, 1-13 Mayıs tarihlerinde anlaşmalı kartlara tüm pırlantalı ürünlerde yüzde 20 indirim fırsatı sunuyor. Kampanya kapsamında 12 ay taksit ve iki ay erteleme avantajı da yer alıyor.

Anneler Günü’nde birbirinden zarif ve yenilikçi tasarımlarıyla annelerin kalbini fethetmeye hazırlanan Jival; annelerine sevgilerini kalıcı ve değerli bir hediyeyle göstermek isteyenler için her bütçeye uygun özel bir kampanya hazırladı. Kampanya kapsamında 1-13 Mayıs tarihleri arasında Bonuscard ile yapılan alışverişlerde tüm pırlantalı ürünlerinde yüzde 20 indirim uygulanıyor. Kampanya aynı zamanda 12 ay taksit ve iki ay erteleme seçeneklerini de içeriyor.

Mücevher sektörünün parlayan yıldızı Jival, hayatın parlayan yıldızı anneler için yüzükten kolyeye, bileklikten küpeye kadar spor, şık ve modern tasarımları içeren tüm pırlantalı ürünleri ve uygun fiyat ve ödeme seçenekleriyle Anneler Günü için şık bir hediye arayanları tüm Jival Mağaza ve Satış Noktalarına bekliyor.

Kampanyaya dâhil olan Jival Mağazaları ve Jival Satış Noktaları Jival Facebook Kurumsal sayfasından bulabilirsiniz. www.facebook.com/JivalJival

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT