Johnnie Walker Blue Label King George V Edition

Alışveriş Alışveriş Johnnie Walker Blue Label King George V Edition

Tarihler: 13 Nisan 2009 Pazartesi ~ 18 Nisan 2009 Cumartesi

Firma: Johnnie Walker

Paylaş:

1 Yorum:

istanbul.net.tr Nis 13, 2009 ~ Nis 18, 2009
Johnnie Walker Blue Label King George V Edition
EN İYİ VİSKİLERİN TACINDAKİ MÜCEVHER

Krallar için üretilen olağanüstü bir içki arıyorsanız “Johnnie Walker Blue Label King George V Edition” geçtiğimiz yüzyılda harmanlanmış en özgün viski olarak bir mücevher gibi göz kamaştırıyor.

Johnnie Walker Blue Label King George V Edition, 1934 yılında Johnnie Walker viskilerinin Kraliyet Beratı’yla onurlandırılması şerefine üretilen bir süper Premium... Günümüz tüketicisi için otantik tatlara tanıklık etme fırsatı tanıyan bu çok özel içki, viskinin altın dönemi sayılan 1930’ların orijinal teknikleri kullanılarak üretildi.

Bu nadide viskinin yapımında kullanılmak üzere sadece V. George dönemine ait damıtımevlerinde üretilmiş, geçen yüzyıldan kalan meşe fıçılar içinde yıllandırılmış viskiler seçilir. Üretildiği damıtımevlerinin birçoğu bugün artık kapandığından Johnnie Walker Blue Label King George V yeri doldurulamayacak eşsiz viskiler arasında yer almaktadır. Çünkü sınırlı miktarlarda bulunan bu viskiler tamamen tükendiğinde Johnnie Walker Blue Label King George V Edition’ın tadını elde etmek artık mümkün olmayacak.

Olgunlaşması için onlarca yıl özenle dinlendirilen bu viskilerin arasında olağanüstü nadide bir Single Malt İskoç viski olan Port Ellen™ Islay yer alıyor. Çok değerli Port Ellen single malt viskisi, Johnnie Walker Blue Label King George V’a kaşesini veren o çok çarpıcı is ve turba tadıyla en karakteristik Islay viskilerinden biri.

Johnnie Walker Blue Label King George V Edition büyük bir zerafetle ambalajlandığı için özellikle hediyelik olarak tasarlanmış. Ürüne özgün kristal bir şişede sunulan viski, seri numarası taşıyan bir orijinallik sertifikasıyla birlikte paketleniyor. Johnnie Walker Blue Label King George V Edition’u Duty Free mağazalarında çok özel kutusunda 405 Euro etiketle satışa sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

nerede bulabiliriz
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT