Johnnie Walker Blue Label: Viskilerin Büyüleyici Zirvesi

Alışveriş Alışveriş Johnnie Walker Blue Label: Viskilerin Büyüleyici Zirvesi

Tarihler: 23 Mart 2009 Pazartesi ~ 27 Mart 2009 Cuma

Firma: Johnnie Walker Blue Label

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 23, 2009 ~ Mar 27, 2009
Johnnie Walker Blue Label: VİSKİLERİN BÜYÜLEYİCİ ZİRVESİ
Dünyanın en nadir bulunan ve en pahalı viskilerin harmanından oluşan “Johnnie Walker Blue Label” büyüleyici tadıyla zirvede olmayı sevenler için üretildi.

Satışa çıktığı 1990’ların başından bu yana viski otoriteleri tarafından bir çok ödül kazanan “Johnnie Walker Blue Label” kehribar gölgeleri taşıyan koyu altın sarısı rengiyle dikkat çekiyor. Bu viskiyle Johnnie Walker, 1850’li yıllardaki prestijli köklerine, yani mükemmel harmanı yakalama hedefinin en üst noktasına ulaşıyor. “Johnnie Walker Blue Label” çok ender bulunan maltlardan ve en üstün kalite tahıllardan elde edilen mükemmel bir karışım. Blue Label’ın olağanüstü tadı ancak, yeterince uzun süre yıllanmış ve muhafaza edildiği fıçıların aromalarını almaya zaman bulmuş çok eski viskilerin kullanılması ile elde edilebiliyor. “Johnnie Walker Blue Label”in ruhunun 19. Yüzyılın geleneksel viskilerinin özgün karakterinden ve tadından izler taşıması onu bu denli de kıymetli kılıyor.

19.yüzyıl Walker şişesi kalıbından esinlenilerek üretilen mavi-yeşil kristal şişesinde mantar kullanılarak Blue Label’in benzersiz kalitesi güven altına alınmış. Bu olağanüstü viskinin şişesi ve etiketi de 19. yüzyıla ait özgün tasarımlardan esinlenilerek hazırlanmış. Her birine ayrı seri numarası verilen şişeler cilalandıktan sonra elle paketleniyor ve nadide viskilerden yaratılan bu delüks tada yakışan bir teşhir kutusuna beşiğiyle birlikte yerleştirilip satışa sunuluyor.

“Johnnie Walker Blue Label”dan alacağınız her yudumla ağzınızın içinde fındıkların, balın, gül yapraklarının, şeri ve portakalların bir lezzet patlaması yaşattığını hissedeceksiniz. Tadımın devamında, zemindeki dumansı aroma izinin, sandal ağacının, tütünün, çikolatanın ve elma kompostosunun gizli sırlarıyla tanışacaksınız. Bu çok özel viskiyi içmeden önce bir bardak soğuk su almanız Blue Label’ı yudumladığınızda, ağzınızdaki aromaların etkisini artırarak size daha yoğun bir keyif yaşatacaktır.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT