Joker/Maxitoys 2008 Bebek Şenliği heyecanlı ve neşeli sürprizlerle başlıyor !

Alışveriş Alışveriş Joker/Maxitoys 2008 Bebek Şenliği heyecanlı ve neşeli sürprizlerle başlıyor !

Tarihler: 28 Nisan 2008 Pazartesi ~ 30 Nisan 2008 Çarşamba

Firma: Joker/Maxitoys

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 28, 2008 ~ Nis 30, 2008
Joker/Maxitoys “2008 Bebek Şenliği” heyecanlı ve neşeli sürprizlerle başlıyor !
Çocukların dünyası Joker/Maxitoys mağazalarında Geleneksel Bebek Şenliği 5 Nisan’da başlıyor.
30 Nisan’a kadar sürecek olan Bebek Şenliği’nde anne ve anne adayları Joker/Maxitoys’un özel avantajları ve sürprizleri ile tanışacaklar…

“Bebek Şenliği” bebek ve çocuklara yönelik Türkiye’nin en zengin ürün yelpazesine sahip olan Joker/Maxitoys mağazalarında başlıyor. Özel promosyonlar, bebeğin temel ihtiyaçlarını karşılayan farklı temalardaki avantajlı paketler, Medline’ın sadece Joker Maxitoys için hazırladığı “Acil Sağlık Hizmeti” üyeliği ve AÇEV işbirliği ile hazırlanan “Hoş Geldin Bebeğim- Aile Mektupları” eğitim kitabı şenlik boyunca sunulan avantajlardan bazıları…

Şenlik boyunca her 250 YTL’lik alışverişte 50 YTL’lik hediye çeki veriliyor. 31 Mayıs tarihine kadar kullanılabilecek çekler ve ortalama %35 indirim sağlayan paketler özellikle bebeklerinin tüm ihtiyaçlarını Joker/Maxitoys güvencesi ile karşılamak isteyen aileler için önemli bir avantaj sağlıyor. Bebeği olan her anne babanın kendini 24 saat güven altında hissedeceği tıbbi danışma hattı, acil ambulans ve doktor hizmeti ile müdahale esnasında kullanılacak tüm ilaç ve malzemeleri ücretsiz karşılayacak Medline Acil Sağlık Hizmeti Paketi, 750 YTL ve üzeri alışverişlerde Joker/Maxitoys tarafından hediye olarak veriliyor.

Bebeklerinin doğumunu dostlarıyla paylaşmak isteyen anne adayları şenlik boyunca açtıracakları ‘Doğum Hediye Listesi’nden satın alınan hediye tutarının %10’u kadar hediye çeki kazanacak.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT