Journey`de Bayram Telaşı

Alışveriş Alışveriş Journey`de Bayram Telaşı

Tarihler: 18 Ekim 2006 Çarşamba ~ 25 Ekim 2006 Çarşamba

Firma: Journey

Adres: Metrocity Alışveriş Merkezi, Levent Levent İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 18, 2006 ~ Eki 25, 2006
JOURNEY’DE BAYRAM TELAŞI

Hem iş hem de haftasonu şıklığını ve rahatlığını bayanlara sunan Journey, bayram alışverişine çıkan bayanlara sezonun moda ürünlerini uygun fiyatlarla sunuyor.

Journey 2006 Sonbahar-Kış koleksiyonunda yeralan bu sezonun moda ürünleri, birçok farklı model ve renk seçeneği ile sunuluyor. Rahatlık ve şıklık sunan, farklı kesimleri ile dikkat çeken pantolanlar, etekler, taytlar ve elbiselerin yanısıra, kolay kombinlenen üst gruplar Journey’de dikkat çeken ürünler arasında yeralıyor.

Etek-ceket ve pantolon-ceket takımları ile de bayanlara farklı bir şıklık ve özgün bir görünüm sunan “giyilebilir moda” kavramı ile ön planda olan Journey’de, bayrama özel ödeme seçenekleriyle, kendinize uygun birçok ürün bulabilirsiniz.

Journey’de yeni sezon fiyatları, eteklerde 49.90-69.90 YTL., pantolonlarda 69.90-99.90 YTL., elbiselerde 79.90-119.90 YTL., gömleklerde 49.90-79.90 YTL. ve trikolarda 49.90-79.90 YTL. arasında değişiyor.

Pileli, diz altı, korsaj kemerli havuç kesim etekler; düşük bel, apoletli, kemer detaylı, dar kesim sigara, spor kesim-rahat ve klasik pantolonlar, abartıya kaçmayan çiçekli, geometrik desenli, yarasa kollu, V yaka ve göğüs altından bağlama detaylarıyla hareketlendirilmiş, kruvaze, asimetrik kesim veya minik kollu elbiseler Journey koleksiyonunun gözdelerinden.

Diğer sezonlardan farklı olarak bu sezon triko, kaban ve trençkotların çeşitliliği, birbirinden farklı doku ve modelleriyle sezonun gözdesi olmaya aday olan ürünler, koleksiyonun tamamlayıcıları arasında yeralan kemer ve çantalar bayanların tüm ihtiyaçlarını karşılıyor.

İstanbul’da Metrocity’de, İzmir Kipa Alışveriş Merkezi’nde ve Ankara’da 14 mağaza olmak üzere Türkiye’de toplam 60 satış noktasında tüketicilerle buluşan Journey, bayanları mağazalarına bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT