Jumbo İkram Servisi ile Yaz Meyveleri Daha Lezzetli…

Alışveriş Alışveriş Jumbo İkram Servisi ile Yaz Meyveleri Daha Lezzetli…

Tarihler: 16 Haziran 2008 Pazartesi ~ 22 Haziran 2008 Pazar

Firma: Jumbo

Telefon: 0 (212) 565 90 70

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 16, 2008 ~ Haz 22, 2008
Pratik kullanımıyla dikkat çeken Jumbo İkram Servisi, meyve keyfinizi seremoniye dönüştürüyor
Jumbo İkram Servisi ile yaz meyveleri daha lezzetli…
Jumbo, benzersiz tasarımlarıyla hayatınıza renk katmaya devam ediyor. Çok amaçlı kullanım özelliğiyle dikkat çeken 2 ve 3 katlı Jumbo İkram Servisleri ile toplantı ve davetlerinizde sunumlarınızı şık olduğu kadar pratik bir şekilde yapabiliyorsunuz. Jumbo İkram Servisi, çileklerin, üzümlerin lezzetline lezzet, sohbetlerinizin keyfine keyif katarak bitmesini hiç istemeyeceğiniz bir seremoniye dönüştürüyor... Ailenize ve sevdiklerinize sürpriz yaparak meyve keyfini şıklığa dönüştürün..

Her zaman farklılıklara imza atan Jumbo, özel tasarıma sahip servis takımıyla sofralarınız için benzersiz bir alternatif sunuyor. Meyvelerinizi yada özenle hazırladığınız birbirinden lezzetli kek ve kurabiyelerinizi en şık ve zarif şekilde sunmanızı sağlayan Jumbo İkram Servisi, benzersiz tasarımının yanı sıra pratik kullanım özelliğiyle de dikkat çekiyor. Pürüzsüz yüzeyi ve parlaklığıyla Jumbo kalitesini yansıtan ikram servisi sayesinde, keyifli sohbetlerle süslediğiniz çay ve kahve toplantılarınıza yada yemek sonrasını meyve keyfinize doyum olmayacak. Sofralara zarafet katan Jumbo İkram Servisi beş çayları, partiler, özel günler ve kahvaltılarda çok amaçlı olarak kullanılabiliyor. Jumbo İkram Servisi, 2 ve 3 katlı olmak üzere iki farklı tipte satışa sunuluyor. 2 katlı ikram servislerine 160 YTL’ye, 3 katlı ürünlere ise 225 YTL’ye sahip olabilirsiniz.

Tamamı paslanmaz çelikten üretilen ve uzun yıllar kullanılabilen Jumbo İkram Servisi, kutu içerisinden çıkan şema yardımıyla 12 farklı şekilde monte edilebiliyor. Ayrıca ikram servisinin tüm parçaları gerektiğinde demonte edilerek kolaylıkla yıkanabiliyor. Çok amaçlı kullanım özelliğiyle öne çıkan Jumbo İkram Servisi, kuruyemiş, çerez, kurabiye, kek ve meyve gibi ürünlerin sunumuma zarafet katıyor. Jumbo ürünleri hakkında detaylı bilgi almak ve bulunduğunuz yere en yakın satış noktasını öğrenmek için www.jumbo.com.tr web adresini ziyaret edebilir ya da 0 (212) 565 90 70 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT