Jumbo’dan Çatal Kaşık Setine %25 indirim ve Amboss’dan Hediye!

Alışveriş Alışveriş Jumbo’dan Çatal Kaşık Setine %25 indirim ve Amboss’dan Hediye!

Tarihler: 21 Temmuz 2008 Pazartesi ~ 03 Ağustos 2008 Pazar

Firma: Jumbo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 21, 2008 ~ Ağu 3, 2008
Jumbo Çatal Kaşık Setlerinde Büyük kampanya
Jumbo’dan Çatal Kaşık Setine %25 indirim ve Amboss’dan Hediye!
Jumbo yazın ilk sürprizini büyük bir kampanya ile yaptı. Özgün tasarımlı yeni 9400 modeli de bu kampanya ile sizlerin beğenisine sunuluyor. 12 kişilik çatal kaşık bıçak takımları %25 indirimin yanı sıra Amboss’dan 6 kişilik çatal kaşık bıçak takımı hediyeli… Şık tasarımlarla yiyeceğiniz keyifli yemekler için Jumbo satış noktalarını ziyaret etmeniz yeterli…

Çatal, kaşık ve bıçakların Jumbo’nun eşsiz tasarımlarıyla buluşması sofralarımıza şıklık katmaya devam ediyor. Yeni tasarımlarlarını tamamlayan Jumbo, Haziran ayında başlayan büyük kampanyasıyla hoş bir fırsat da sunuyor. 12 kişilik çatal kaşık setlerinde yeni, özgün ve modern tasarımlara sahip olmak isteyenler için %25 indirim ve Amboss’dan 6 kişilik şık bir set hediye. Amboss’ları ister siz kullanın ister sevdiklerinize hediye edin. Mutfak ve sofraların vazgeçilmez markası Jumbo, farklı ve şık tasarımlarıyla yemeklerinize keyif katacak.

Siz de en yakın Jumbo satış noktasına gelerek benzersiz tasarımlarıyla dikkat çeken Jumbo Çatal Kaşık setlerine sahip olabilirsiniz. Jumbo ürünleri hakkında detaylı bilgi almak ve bulunduğunuz yere en yakın satış noktasını öğrenmek için www.jumbo.com.tr web adresini ziyaret edebilir ya da 0 (212) 565 90 70 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT