Jumbo’nun Ödüllü Çaydanlığı ile Çay Keyfinden Fazlası

Alışveriş Alışveriş Jumbo’nun Ödüllü Çaydanlığı ile Çay Keyfinden Fazlası

Tarihler: 14 Şubat 2011 Pazartesi ~ 14 Mart 2011 Pazartesi

Firma: Jumbo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 14, 2011 ~ Mar 14, 2011

Mutfak sektörünün öncü ve güçlü markası Jumbo, Türk Patent Enstitüsü tarafından tasarımı ve yenilikçi sistemi koruma altına alınan çaydanlığı ile sektörde fark yaratıyor. Benzersiz sofralar için mükemmel tasarımlar hazırlayan Jumbo, sıra dışı çaydanlık modeliyle kullanım kolaylığı ve şıklığı bir arada sunuyor.

2008 Turquality tasarım ödüllü Jumbo Çaydanlığın özel demlik taban yapısı sayesinde, demlik bölümü su haznesinin üstüne tam olarak oturuyor ve demliğin devrilmesini engelleyen bu mekanizma ile tatsız kazalar önleniyor. Jumbo Çaydanlığın buhar kalkanı, su buharının demlik altında birikmesinin önleyerek demliğin altının her zaman kuru kalmasını sağlıyor. Çayın mükemmel süzülmesini sağlayan özel tel süzgeç ile bardağınızdaki çay çok daha berrak bir görünüme sahip oluyor.

Krom ve nikel alaşımlı paslanmaz çelikten üretilen Jumbo Çaydanlık, çok özel bir teknolojiyle imal edildiği için mükemmel bir görünüme sahip bulunuyor. Çaydanlığın yüksek ısıya dayanıklı bakalit kulpları ise clip-on adı verilen sistemle vidasız olarak monte edildiğinden dolayı asla gevşemiyor ve son derece ergonomik bir yapıya sahip bulunuyor.

Özel tasarımı ve kullanım rahatlığını ile fark yaratan ve hayatı kolaylaştıran Jumbo Çaydanlık, 4 farklı renk seçeneğiyle sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT