Jumbo’nun özel tasarım Matrix Tencereleri

Alışveriş Alışveriş Jumbo’nun özel tasarım Matrix Tencereleri

Tarihler: 17 Kasım 2008 Pazartesi ~ 22 Kasım 2008 Cumartesi

Firma: Jumbo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 17, 2008 ~ Kas 22, 2008
Tencerede yüksek teknoloji devri...
Jumbo’nun özel tasarım Matrix Tencereleri yemeklerinize lezzet katarken hayatınızı da kolaylaştırıyor. Matrix Tencereler ısınmayan kulplarına kapağı asma imkanı veren tasarımı sayesinde size eşsiz bir kullanım zevki sunuyor. Paslanmaz çelik malzemesi, termik kapsül tabanı ve tam uyumlu kapak tasarımı ile yemeklerinizi daha lezzetli bir şekilde pişirirken zamandan ve enerjiden de tasarruf ediyorsunuz. Siyah ve lacivert olmak üzere 2 farklı kulp rengi olan ve 4 farklı boydan oluşan Matrix Tencere Setleri Jumbo satış noktalarında sizi bekliyor.

Sofra ve mutfakların vazgeçilmez firması Jumbo, özel tasarım tencereleriyle yemeklerinize lezzet katıyor. Matrix serisi paslanmaz çelik tencereler şıklığının yanı sıra teknik özellikleri ve tasarımıyla da göz dolduruyor. Özel alaşımlı termik kapsül tabanı ve tencere ile mükemmel örtüşen kapak detayı zamandan ve enerjiden tasarruf sağlayarak yemeklerinizin lezzetini koruyarak pişirmenizde size yardım edecek. Yemek yaparken ya da pişen yemeğinizi servis ederken özellikle sıcak kapağı nereye koyacağınızı düşünmenize de gerek kalmadı. Matrix tencerelerin ısıya dayanıklı kulpları kapağı asmanız için özel tasarlandı. Artık kapak tutarken ne eliniz yanacak ne de tezgah kirlenecek.

Kullanım kolaylığının yanı sıra dayanıklılığıyla da dikkat çeken Matrix’ in ısıya dayanıklı el yakmayan kulpları, tencereye vidasız olarak monte edilen yüksek teknoloji harikası Clip-On sistemi sayesinde asla gevşeme yapmaz. 4 farklı boydan oluşan ve siyah ve lacivert kulp rengi seçenekleri bulunan Matrix Tencere setinin fiyatı 610 YTL.

Uzun yıllar güvenle lezzetli yemekler yapmak için Matrix Tencerelere size en yakın Jumbo satış noktasına gelerek sahip olabilirsiniz. Jumbo ürünleri hakkında detaylı bilgi almak ve bulunduğunuz yere en yakın satış noktasını öğrenmek için www.jumbo.com.tr web adresini ziyaret edebilir ya da 0 (212) 565 90 70 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT