Kaçırılmayacak Bir Kampanya! Hem İndirim, Hem Hediye

Alışveriş Alışveriş Kaçırılmayacak Bir Kampanya! Hem İndirim, Hem Hediye

Tarihler: 02 Şubat 2012 Perşembe ~ 29 Şubat 2012 Çarşamba

Firma: İntema Mutfak

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 2, 2012 ~ Şub 29, 2012

Yenilikçi çizgisiyle ve fark yaratan modern mutfak tasarımlarıyla öne çıkan İntema Mutfak, 29 Şubat’a kadar kaçırılmayacak bir kampanya sunuyor.

Kampanya kapsamında nakit ödemede %30 indirim imkanı sunuluyor. Brüt liste fiyatı 13.000 TL+KDV üzerinde alışveriş yapanlara ise bütün bunlara ek olarak Blanco eviye ve Artema armatür seti hediye ediliyor.

Bu kampanyayla mutfaklarını yenilemek isteyenler İntema Mutfak kalitesi ile buluşurken, mutfakta geçirilen mutlu anları daha keyifli hale getirme fırsatı sunuluyor.

İntema Mutfak, Türkiye genelinde 51 satış noktasında bulunan uzman kadrolarıyla, satış öncesi yönlendirme, danışmanlık, projelendirme ve mimari hizmetin yanı sıra, satış sonrası montaj ve servis hizmetleri sunuyor. İntema Mutfak, her türlü yaşam şekline ve kullanıma uygun, farklı mutfak çözümleri yaratıyor.

www.intemamutfak.com.tr
(0800) 211 70 00 // (0532) 755 75 00

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT