Kadife Gibi Bir Ten

Alışveriş Alışveriş Kadife Gibi Bir Ten

Tarihler: 07 Şubat 2011 Pazartesi ~ 07 Mart 2011 Pazartesi

Firma: Flormar

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 7, 2011 ~ Mar 7, 2011

Hangi kadın pürüzsüz ve yumuşacık bir tene sahip olmak istemez ki! Flormar bu hayali gerçeğe dönüştürüyor. Flormar Mat Velvet Matifying Fondöten ile cildinizdeki değişime inanamayacaksınız.

Cildinizdeki kusurları kapatan, derideki ton farklılıklarını eşitleyen ve doğal bir cilt elde etmenizi sağlayan Flormar Mat Velvet Matifying, kısa sürede cildinizi mükemmel bir görünüme kavuşturuyor.

Flormar Mat Velvet Matifying, yağsız ve kadifemsi yapısı ile kullanım kolaylığı sunarken, yarı likit haliyle cildiniz tarafından kolayca emiliyor ve ışıl ışıl ve pürüzsüz bir görünüm kazandırıyor.

Mineral yağ içermeyen yapısıyla ciltteki parlamayı kontrol altında tutan Flormar Mat Velvet Matifying, doğal tonlardaki renkleriyle cildinizle bütünleşiyor. Yüksek nemlendirme özelliği ve sıkılaştırıcı etkisiyle sürüldüğü andan itibaren adeta sizi gençleştiriyor.

Her cilt tipi ile uyum gösteren Flormar Mat Velvet Matifying, mükemmel kapatıcılık özelliği ile doğal bir görünüm sağlarken, suya dayanıklı yapısı ile de uzun saatler kalıcı bir makyaja sahip olma olanağı sunuyor.

Flormar kiosklarından ve diğer satış noktalarından satın alabileceğiniz Mat Velvet Matifying fondöten ve tüm Flormar ürünlerini www.e-flormar.com adresinden de sipariş edebilirsiniz.

Fiyat 16,00 TL.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT